Kişilik & Karakter Bazen sizde insanları anlamazlıktan geliyor musunuz🎀? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor 🔴Anlamazlıktan gelmek: bir şeyi anladığı halde anlamamış gibi davranmak✅ bunu çok sık yaparım🌝 Bazen sizde insanları anlamazlıktan geliyor musunuz🎀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yokya 😂 ben ya anlarım ya da hiç anlamam çünkü belirsizliği sevmem 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet bazen geliyorum işime nasıl gelirse 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. Ben normalde empati duygum yükselik ama karşımdaki beni anlamıyorsa bende bi süre bende anlamamazlığa gelmeye başlarım 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır. Eğer üstüne konuşulmasını doğru bulmadığım bir konu ya da karşımda anlaşılmayacağımı bildiğim biri var ise keskin bir dille konuyu kapatırım. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gelmiyorum hepsini anlıyor ama umursamıyorum bu daha eğlenceli oluyor. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl genelde bana öyle davranılır.. ben yapmam sevmem böyel tavırları 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Anlamıyor gibi davranmam, istemediğim her konuda net duvar örerim. 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Nikinden belli zaten :)Bilmiyom kiBilemedim yaHmm ben bilmiyom 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ruhumu daraltıyorsa evet 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Anlayabildiğim kadar varlar sonrası yok 0 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Genelde erkekleri anlamazlıktan geliyorum 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen bizim bankayı çok arıyorsun galiba 😅😅😅 0 0 Yorumla
safiayizal Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Genelde yaparım. En sevdiğim kaçış yolu 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet valla ne kadar ileri gidecek merak ediyorum 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kimseyi anlamak istemiyorum 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bazen anlamazlıktan geliyorum bazılarını. 0 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. Yalan olmasın evet oluyor. 😅 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet, üstüne aptal numarası da yapıyorum. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Ah be maalesef oluyor ya 0 0 Yorumla
Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Hayır. Gerçekten de insanları anlamıyorum. 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır sadece ilgilenmediğimi söylüyorum 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapıyorum bunu evet 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Çoğu zaman 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çok yapmam 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Keyfime göre 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır,. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yokya 😂 ben ya anlarım ya da hiç anlamam çünkü belirsizliği sevmem
Evet bazen geliyorum işime nasıl gelirse
Ben normalde empati duygum yükselik ama karşımdaki beni anlamıyorsa bende bi süre bende anlamamazlığa gelmeye başlarım
Hayır. Eğer üstüne konuşulmasını doğru bulmadığım bir konu ya da karşımda anlaşılmayacağımı bildiğim biri var ise keskin bir dille konuyu kapatırım.
Gelmiyorum hepsini anlıyor ama umursamıyorum bu daha eğlenceli oluyor.
genelde bana öyle davranılır.. ben yapmam sevmem böyel tavırları
Anlamıyor gibi davranmam, istemediğim her konuda net duvar örerim.
Nikinden belli zaten :)
Bilmiyom ki
Bilemedim ya
Hmm ben bilmiyom
Hiç böyle huylarım yoktur.. 😂
Ruhumu daraltıyorsa evet
Anlayabildiğim kadar varlar sonrası yok
Genelde erkekleri anlamazlıktan geliyorum
Gelirim işime gelmezse
Sen bizim bankayı çok arıyorsun galiba 😅😅😅
Karşımdaki kişiye göre değişir
Genelde yaparım. En sevdiğim kaçış yolu
Evet valla ne kadar ileri gidecek merak ediyorum
Kimseyi anlamak istemiyorum
Evet çoğu zaman öyle yapıyorum
Evet bazen anlamazlıktan geliyorum bazılarını.
Yalan olmasın evet oluyor. 😅
Evet, üstüne aptal numarası da yapıyorum.
Ah be maalesef oluyor ya
Hayır. Gerçekten de insanları anlamıyorum.
Hayır sadece ilgilenmediğimi söylüyorum
Yapıyorum bunu evet
Evet
Gelirim😏
Evet
Geliyorum
Çoğu zaman
Çok yapmam
Evet.
Evet.
Çok nadir
Evet çok oluyor