Başardıklarımla sırtımın sıvazlanmasını istemiyorum, başarmakta istemiyorum, öldüğümde yaşamak için iyi bir nedenimin olduğunu bilmek istiyorum. Büyük hayaller kuracak kadar cesur hissediyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben hayal kurarken genellikle beni mutlu eden hayaller kurarım.. hayalin ne kadar büyük küçük olduğu ya da başarabilme ihtimalimin ne kadar yüksek olduğuna bakmam.. zaten gerçekten çabalayan insan bir şekilde dener her yolu
Ne kurarken hayal gücümüzü zorlayabildik ne de olması umudunu canlı tutabildik içimizde. Olabilirliği yüksek hayallerin tatsız heyecanında yaşayıp duruyoruz.
Gerçekçiliği yitirmeden, umudumu kesmeden hayal kurarım çoğunlukla. Bu ikiliyi birlikte yürütemezsem ya bir noktada hayallerimin gerçekleşmesi imkansızlaşır gözümde ya da hayal olmayı asla bırakamazlar.
Hayaller tahrik edilmiş arzuların doyurulmasından başka bi şey değildir bu daha çok doğu kültüründe olur ama yinede insan hayal kurmalı basit ve anlamlı olanlardan.
Hiçbir hayal garantili değildir, risk almayan hiçbir zaman hiçbir şey başaramaz.. Risk almak ve tedbirli olmak her zaman dengede olmayı gerektirir elbette..