Rüyanın en güzel yerinde uyandırılmak?

ulan rüyanın en iyi kısmındaydım rüya şöyle bir delik var o deliğin içine giriyorum deliğin de kapısı yok taştan demirden kapı yaratıp kapatıyorum içerde bizim o da var baktım ablamın seggsy arkdaşı işte konuşuyoruz biraz yakınlaştık falan sonra içerdekilere yalvardım çıkın diye rüyaya bakk sonra kızla yakınlaşmaya başlayınca tam şey yapacakken baktım koltukta gollum gibi bir şey uzanıyor baktım burada ne işi var 2 tokat vurup gönderecektim tam soracakken saçma kpop videolarında kullanılan şarkılarının eşliğinde üstüne de kırmızı bir yazı belirdi okumaya başladı şöyle bir şey yazıyordu "2008 de... twitterden anlaştık sen bana bir garı verecen.. ben sana bir garı verecem diye.." devamını tam okuaycakken 2 ablam dibimde kulağım da yara gibi bir şey görüp inceleyip dokunup aralarında konuşurken bir anda uyandım ya SİNİRDEN AĞLADIM ULAN ŞİMDİ Mİ UYANDILRIIR ALLAHIM SEN Mİ UYANDIRDIN YA? valla siniriden baya ağladım Allah kahretmesin böyle işi.. aslında daha çok detay vardı da sıkmamak için yazmadım :) :/

Güncellemeler
1 yıl
okumaya başladıM*
Rüyanın en güzel yerinde uyandırılmak?