Kişilik & Karakter Uyku saatiniz nedir söyleyin bakalım merak ettim? bmergenli Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir de niye söylediğiniz saati anlatın da uykunun muhabbetini yapalım 😄 Uyku saatiniz nedir söyleyin bakalım merak ettim? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sabahlıyorum ben 1 1 Yorumla bmergenli 1 yıl Sağlığa zarar
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu ara çok dengesiz dün 11 de uyudum bugün hiç uykum yok mesela değişiyor 1 1 Yorumla bmergenli 1 yıl Off insanı mal yapar bu durum bacım. Umarım düzeltmenin bir yolunu bulursun 🙂 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Normalde tavuk gibi 10da uyurdum da şu birkaç gündür geç yatıyorumm 1 1 Yorumla bmergenli 1 yıl Hadi Allah rahatlık versin ben yatıyorum 😂 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Benim değişiyor ama genelde 1-2 arası gün içerisinde de uyuyorum çok uyuyan biriyim 1 2 Yorumla bmergenli 1 yıl Çok aktif değilsen neden 1-2'de uyuduğun anlaşılıyor seni küçük koala msmdsmmsma Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Uyuyabilsem keske 1 1 Yorumla bmergenli 1 yıl Günaydınn, ben uyudum ve uyandım. Darısı başına 😊 Yorumla
merve223t Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ne zaman uykum gelirse 1 1 Yorumla bmergenli 1 yıl Maşallah bacım bu ne hız msmdmamxma Yorumla
RM1rm Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Öğlen yatıp gece on ikilerde kalkıyom 1 2 Yorumla bmergenli 1 yıl Gece kuşu 😊 Yorumla RM1rm 1 yıl 😅😄 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gece 2 1 3 Yorumla bmergenli 1 yıl Bacım sence de çok geç değil mi? Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Daha geç uyumuşluğum var Yorumla bmergenli 1 yıl Umarım düzene oturtursun bacım, iyi geceler 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sabahlıyorum ben
Sağlığa zarar
Bu ara çok dengesiz dün 11 de uyudum bugün hiç uykum yok mesela değişiyor
Off insanı mal yapar bu durum bacım. Umarım düzeltmenin bir yolunu bulursun 🙂
Normalde tavuk gibi 10da uyurdum da şu birkaç gündür geç yatıyorumm
Hadi Allah rahatlık versin ben yatıyorum 😂
Benim değişiyor ama genelde 1-2 arası gün içerisinde de uyuyorum çok uyuyan biriyim
Çok aktif değilsen neden 1-2'de uyuduğun anlaşılıyor seni küçük koala msmdsmmsma
Nasıl yani anlamadım
Uyuyabilsem keske
Günaydınn, ben uyudum ve uyandım. Darısı başına 😊
Ne zaman uykum gelirse
Maşallah bacım bu ne hız msmdmamxma
Öğlen yatıp gece on ikilerde kalkıyom
Gece kuşu 😊
😅😄
Gece 2
Bacım sence de çok geç değil mi?
Daha geç uyumuşluğum var
Umarım düzene oturtursun bacım, iyi geceler 🙂