Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı.
Manevi açlık birileriyle duygusal bağ kurma arayışında deglm sevgi açlığı çeken biri de deglm bunu önce ben kendime veriyorm kimseden beklemeden Manevi açlık bana göre sadece maneviyat konularnda olmalı ruhsal büyüme iicn bu şart
Bak bu tabi ki güzel bir şey ama senin açlığını doyurmasi kötü söyle düşün annen sana yemek yapıyor acıkınca ve doyuyorsun ama sen yemek yapmayı ogrenmedin o zamanda annen gidince aç kalıyorsun
tamam seni çok iyi anlıyorum haklısın bunları zaten yapıyorum ben ama yoruldum artık, hem sevgi almaktan ziyade artık içimdeki sevgiyi şefkati birsine varmek istiyorum bi kadına karşı görevlerimi yapmak istiyorum hem maddi hemde manevi
Evlilikte bir sürü sorumluluklar vardır bunu gerçekten alabileceğini düşünüyorsan evlen ama bence asik olup evlen yoksa mantıkla sürmüyor ikisi bir arada olsun hem aşk hem mantik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalnızlık acısı çekiyorum evet
Manevi açlık birileriyle duygusal bağ kurma arayışında deglm sevgi açlığı çeken biri de deglm bunu önce ben kendime veriyorm kimseden beklemeden
Manevi açlık bana göre sadece maneviyat konularnda olmalı ruhsal büyüme iicn bu şart
Yok öyle biri ama acısını da pek cekmiyorum sanırım , hep yalnızlığa alışınca
Bende senin gibiyim ama insan bazen sarılıcak birini arıyor bütün canlılar çift yaratılmış hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz hayırlı olsun hakkımızda
Orası öyle tabiiiii
Aslında bunu birisinden beklemek biraz riskli bence bunu kendin giderilsin daha güçlü ve mutlu olursun
Bisinin sana sarılması dokunması konuşması sana ilgi şefkat maddi manevi destek göstermesini kastediyorum
Bak bu tabi ki güzel bir şey ama senin açlığını doyurmasi kötü söyle düşün annen sana yemek yapıyor acıkınca ve doyuyorsun ama sen yemek yapmayı ogrenmedin o zamanda annen gidince aç kalıyorsun
Kendi duygularını bazende kendin tatmin etmen gerekiyor zaten o zaman büyüyorsun bunu yanında sana birinin ilgi göstermesi guzel
tamam seni çok iyi anlıyorum haklısın bunları zaten yapıyorum ben ama yoruldum artık, hem sevgi almaktan ziyade artık içimdeki sevgiyi şefkati birsine varmek istiyorum bi kadına karşı görevlerimi yapmak istiyorum hem maddi hemde manevi
Senin üstü kapalı anlattığın şey bence evlilik bence sen evlenmek istiyorsun gibi
Evet evlenmek istiyorum temiz ve helalinden yaşamak istiyorum çünkü zinaya harama bulaşmak istemiyorum
Evlilikte bir sürü sorumluluklar vardır bunu gerçekten alabileceğini düşünüyorsan evlen ama bence asik olup evlen yoksa mantıkla sürmüyor ikisi bir arada olsun hem aşk hem mantik
O işi allaha bıraktım ben sadece dua ediyorum bekarlıkta bir yere kadar sorumluluk almak zorundayım
Açlığını çektiğim yegâne şey sjjs
Cidden bende fazlasıyla çekiyorum
Çekiyorum. Normal açlıkta var sdjjdjd
😅😅
Fazlasıyla çok çekiyorum.
Hayır yok hic bir zamanda olmadi
İlginç
Evet
Var.
her şeyden önce anlaşılmak istiyor insan.