#İnsanın hayalindeki o büyük fotoğrafa inanması imkânsız mı sizce?
#Yapbozlar da ufak parçalardan oluşmaz mı?

#İnsanın hayalindeki o büyük fotoğrafa inanması imkânsız mı sizce?
#Yapbozlar da ufak parçalardan oluşmaz mı?

Hayal kurmak bedava, fakat sonuçları kötü etki yaratabilir. Kurduğunuz hayaller size çalışma azmi verecemeli. Ancak ulaşmanız çok zor gözüken şeyler hayal ederseniz, içinde bulunduğunuz yaşantı sizi o kadar boğar ki, kurduğunuz hayallere ulaşmak için hiçbir şey yapmama durumuna kadar gelebilirsiniz.
Bir yerde kalmamalı. Çevresine iyi bakıp araştırmalı. Her zaman daha düşünmemeli ki hiç düşünmeli. Dünyaya at gözlükleri değil daha geniş bakmalı insan.
kendini bilerek elbette
Cevap
13Cevap
Küçük fotoğrafa hapsolmamak lazım
Hayır imkansız değil.. Hayaller bizi ayakta tutar.. Parçaları birleştirerek büyük fotoğrafa inanmak daha kolay olabilir..
Bu yine kendine olan inancı ile alakalı bir durum inancı devam ettikten sonra hiçbir sorun olmaz
İmkansız olduğunu düşünmüyorum, büyük fotoğrafa inanmak için değişime olan bakış açısı, konsantrasyonu ve özgüveni son derece gerekli.
Büyük fotoğrafı gördük de ne oldu biriken küçük küçük fotoğraflar kayboldu birer birer de değil hemde üçer beşer hatta onar onbeşer
Yine içinde bulur içinde o hayaline olan inancına bakar ve motivasyon bulur, insana şifa yine kendi kendidir
Zor ama yoğun bir istek ve eldekilere şükür ederek olur
umut insanı ayakta tutan hayallerine anlam katan tek duygudur
Ben bulamadım büyük fotografları kaldırdım küçük fotoğrafları birleştirerek devam edecem
İmkansız değil umut her zaman olmalı o umutlar da küçük yap-boz parçaları..
Oluruna bırakıp olan şeylere kabullenmek gerekiyor
Umutsuz olmaz her gün o içimizdeki yaşama umudu olmasa nasıl yaşarız
Ne yaparsa insan kendine , onu da kendi kendine yapar.
Sahip olduğu gücün farkına vararak inanırsa çok rahat başarır.
Kendine güvenerek ve inanarak
Belki de o küçük fotoğrafa hapsolmak değildi kendi tercihidir
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Umudunu kaybetmeyerek
İyi duygulardan, iyi düşüncelerden ilham alarak
Bulamaz geçmiş olsun
Yeni yerler yeni insanlar tanıyarak.
Kendine odaklanarak
Zor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?