Kişilik & Karakter Panik atak sevgiliye katlanırmısınız? u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şirin olurlar ama bir mühlet sonra insanı yormaya başlarlar siz ne düşünüyorsunuz? Panik atak sevgiliye katlanırmısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yorumları okumaya geldim panik atağı olan biri olarak 1 3 Yorumla u KasiKesh 1 yıl Ona göre tedbirmi alacaksın :) Yorumla befoderler 1 yıl Düşünceleri dikkate alırım Yorumla u KasiKesh 1 yıl İyi bakalım fazla yorum alırsa takipte kalırsın Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Panik atakla ilgili bilgim olmadığı için bilemiyorum 1 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı. ben kendime zor 1 7 Yorumla u KasiKesh 1 yıl Sende mi var panik atak Yorumla adımsevimli 1 yıl Anksiyete Yorumla u KasiKesh 1 yıl Oda aynı kaygı gibi bişey Yorumla adımsevimli 1 yıl Kaygı zaten de panik atak gibi kriz geçirmiyorum safe e Yorumla u KasiKesh 1 yıl Korkuyormusun herşeyden Yorumla adımsevimli 1 yıl Hayır her şeyden korkmam sosyal kaygım var ağırlıklı ama yaygın. Öyle tek kalmaktan falan korkmam da Yorumla u KasiKesh 1 yıl Takma böyle şeyleri akışına bırak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben düzeltmeye çalışırdım ama evet zordur 1 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende panik atak yok ama kaygı var sadece o yüzden empati yapabilirm rahat bir şekilde Yorumla u KasiKesh 1 yıl Genelde gördüklerim ölüm korkusu ve bunu abartıyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O daha kötü bir durum bende en fazla gelecek kaygısı çoğu kisinin yaşadığı şeyleri yaşıyorum Yorumla u KasiKesh 1 yıl Okumak boşa zaman kaybı geleceğini buna güvenip zaman kaybına uğrama genç yaşta yatırım yapacaksın finansal özgürlüğünü alacaksın eline Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem okuyup aynı zamanda ticaretle uğraşmak istiyorum aslında 2 şeyi bir arada tutmak Yorumla u KasiKesh 1 yıl Öyle yap dışardan oku lise olsun üniversite olsun zaman nakittir şayet amacın devlet dairesine gitmekse sadece kpss çalış üni falan boşa zaman kaybı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağol önerin için Yorumla u KasiKesh 1 yıl Finansal okurluğu öğren 5-10 yılda emekli olursun araştır bunu rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yorumları okumaya geldim panik atağı olan biri olarak
Ona göre tedbirmi alacaksın :)
Düşünceleri dikkate alırım
İyi bakalım fazla yorum alırsa takipte kalırsın
Panik atakla ilgili bilgim olmadığı için bilemiyorum
ben kendime zor
Sende mi var panik atak
Anksiyete
Oda aynı kaygı gibi bişey
Kaygı zaten de panik atak gibi kriz geçirmiyorum safe e
Korkuyormusun herşeyden
Hayır her şeyden korkmam sosyal kaygım var ağırlıklı ama yaygın. Öyle tek kalmaktan falan korkmam da
Takma böyle şeyleri akışına bırak
Ben düzeltmeye çalışırdım ama evet zordur
Bende panik atak yok ama kaygı var sadece o yüzden empati yapabilirm rahat bir şekilde
Genelde gördüklerim ölüm korkusu ve bunu abartıyorlar
O daha kötü bir durum bende en fazla gelecek kaygısı çoğu kisinin yaşadığı şeyleri yaşıyorum
Okumak boşa zaman kaybı geleceğini buna güvenip zaman kaybına uğrama genç yaşta yatırım yapacaksın finansal özgürlüğünü alacaksın eline
Hem okuyup aynı zamanda ticaretle uğraşmak istiyorum aslında 2 şeyi bir arada tutmak
Öyle yap dışardan oku lise olsun üniversite olsun zaman nakittir şayet amacın devlet dairesine gitmekse sadece kpss çalış üni falan boşa zaman kaybı
Sağol önerin için
Finansal okurluğu öğren 5-10 yılda emekli olursun araştır bunu rica ederim
Beni yorar ya