Kızlar, Arkadaşım beni çok daraltıyor ne yapmalıyım?

Bir arkadaşım var ailesiyle büyük sorunlar yaşıyor ailesi ona değer vermiyor evleri 3+1 ve tek çocuk olmasına rağmen ona oda vermiyorlarmış mesela kız salonda
yatıyormuş ve çok düşünen biri Bende kısmen böyle biriyim o
yüzden onu anlayabiliyorum ve ayrıca sürekli düşündüğü daraltıcı, karışık ve bunaltıcı şeyleri bana anlatıyor, konuşma çok karışık bir yere geliyor ve sessiz kalıyoruz, ben çok düşünüp çıkmaza girince panik atak geçiren biriyim ve o da öyle ve herşeyini bana anlatıyor, benden başka arkadaşı da yok ailesi de ilgilenmiyor, bütün yükünü ben taşıyorum artık onunla her konuştuğumda daralıyorum, onu bırakmak istemiyorum hatta düzelmesini istiyorum, ona psikolog bile önerdim ailesini ikna ettim felan doktora gidiyor benim sayemde ama hâlâ beni çok yoruyor, çok fazla mesaj atıyor attığı her mesajda "özür dilerim biliyorum seni çok daraltıyorum ama en azından senin rahatlayabileceğin şeyler var benim hiçbirşeyim yok" tarzı şeyler yazıyor onu çok seviyorum düzelmesini istiyorum ama bildiğin bana dayanarak hayatta kalıyor ve şakasız onunla konuşmayı kesersem intihar edecek diye çok korkuyorum, her konuştuğumuzda daralıp panik atak geçiriyorum, bu artık sağlığımı etkiliyor ne yapmalıyım?

Kızlar, Arkadaşım beni çok daraltıyor ne yapmalıyım?