Bir arkadaşım var ailesiyle büyük sorunlar yaşıyor ailesi ona değer vermiyor evleri 3+1 ve tek çocuk olmasına rağmen ona oda vermiyorlarmış mesela kız salonda
yatıyormuş ve çok düşünen biri Bende kısmen böyle biriyim o
yüzden onu anlayabiliyorum ve ayrıca sürekli düşündüğü daraltıcı, karışık ve bunaltıcı şeyleri bana anlatıyor, konuşma çok karışık bir yere geliyor ve sessiz kalıyoruz, ben çok düşünüp çıkmaza girince panik atak geçiren biriyim ve o da öyle ve herşeyini bana anlatıyor, benden başka arkadaşı da yok ailesi de ilgilenmiyor, bütün yükünü ben taşıyorum artık onunla her konuştuğumda daralıyorum, onu bırakmak istemiyorum hatta düzelmesini istiyorum, ona psikolog bile önerdim ailesini ikna ettim felan doktora gidiyor benim sayemde ama hâlâ beni çok yoruyor, çok fazla mesaj atıyor attığı her mesajda "özür dilerim biliyorum seni çok daraltıyorum ama en azından senin rahatlayabileceğin şeyler var benim hiçbirşeyim yok" tarzı şeyler yazıyor onu çok seviyorum düzelmesini istiyorum ama bildiğin bana dayanarak hayatta kalıyor ve şakasız onunla konuşmayı kesersem intihar edecek diye çok korkuyorum, her konuştuğumuzda daralıp panik atak geçiriyorum, bu artık sağlığımı etkiliyor ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aşkım hemen aranı aç. Şu zamana kadar nasıl dayandın onu bile anlayamadım şu an. Anlattığın kadarıyla bile seni çok yorduğu ve yıprattığı belli. Hiçkimseyle bu şekilde uğraşmak zorunda değilsin. Kendi sorunların varken başkasının sorunlarını çözmek sana düşmez. Kendisi de farkında senin gibi kimsenin ona bu şekilde ilgi göstermeyeceğini o yüzden kendi aklınca seni yanında tutmaya çalışıyor. Lütfen yapma. Kaybetmekten korkuyorsun seni anlıyorum ama bu şekilde de yaşanmaz. Süper kahraman da değilsin peygamber de. Bu şekilde kullanılmaya bence müsaade etme.
Arkadaşın eğer gerçekten düzelmek istiyorsa düzelir, bu şekilda aşağılık kompleksi olan insanlar sadece kendi acılarından zevk alır ve başkalarından ilgi bekler. En sevmediğim insan özelliklerinden biridir. Gerçekten sağlığına kavuşmak istese bunun için çaba gösterir, başkasının çaba göstermesini beklemez. Kendisi sadece henüz yaşamayı bilmeyen, kendi ayakları üzerinde duramayan kompleksi birine benziyor anlattığına göre. Bence zaten öyle anlattığı herşeye de inanma.
Uzatmak istemiyorum fazla dediğim gibi bana kalırsa lütfen kendini başkaları için yorma. İnan düzelmek istese düzelir, bilerek düzelmşyor çünkğ yanında senin olduğunu ona destek çıktığını biliyor. Lütfen kendine dikkat et ve seni tetikleyen durumlardan ve kişilerden uzak dur.
Kendine de çok çok dikkat et.
Teşekkür ederim, uzak durmayı deneyeceğim.
İyi hanerlerini bekliyorum umarım kendi sorunlarını atlatabilirsin sen de🫠🩷
Sonunda onunla konuşmayı bıraktım normalde hersey daha kötüye gidiyordu ilk önce mesaj atmayi kestim sonra kardeşimi arayıp ona mesaj atmaya başladı neden benimle konuşmuyor benden nefret ediyor dimi felan diye, ona ben çok kez açıklama yaptım bende daralıyorum gibisinden daha da darlamaya başladı kardeşime dedim sende konuşma, iyice konuşmayı kestikten sonra okulda sınıfımızın kapısına gelmeye başladı, ilk başta yanına gidiyordum ve bana hala dertlerini anlatıyordu sonra gitmemeye başladım bana bir not yazmış işte ben senin o arkadaşlarından daha uzun süredir seninle arkadaşım ama onları daha çok seviyorsun, beni onlar kadar sevmen için ne yapmalıyım, iki dakika konuşacağız rahatlamaya ihtiyacım var anlamıyormusun gibisinden o an beni kullandığını anladım notuna cevap vermedim sonra tekrar not bıraktı ( ve bu arada hala her tenefüs sınıfın kapısına geliyordu ve beni gözetliyordu) bu sefer notta daha ağır şeyler yazıyordu, artık gerçekten arkadaşlığımı kesmem gerektigini anladım akşam onu kırmamaya çalışarak ve sebeplerini açıklayarak arkadaşlığımızı bitirelim gibisinden bir mesaj yazdım, hala diretti ama sonra dayanamayıp içimde ne varsa söyledim daha da konuşmadık, yeni bir arkadaş edinmiş kendisi şu an çok mutlu her okul çıkışında onu arkadaşıyla görüyorum ve gülüp eğleniyorlar, günahını almak istemiyorum ama yanındaki arkadaşına ondan açıkça bıkmış gibi görünüyor ben ise şu an çok iyiyim, konuşmayı bırakmanın beni bu kadar iyi hissettireceğini bilseydim önceden yapardım ve keşke yapsaymışım, kendi hastalıklarım ise şu an daha iyiye gidiyor, tabiki ufak tefek sorunlar var ama eskisinden çok daha iyi artık nadiren panik atak geçiriyorum
Böyle, durumu haber etmek istedim yanıtın ve desteğin için de çok teşekkür ederim😊🩷
Biraz ara ver