Eskiden bir bayanla konuşunca onu tav etmem 1 saatimi almazdı. Ama artık eskisi gibi yapamıyorum. Trip çekemiyor laf canbazlığı yapmayı gereksiz buluyor o anki niyetimi hemen söylüyorum. Yaşlanıyormuyuz hacı ha ne olaki?
Güncellemeler
1 yıl
Ama helâl olsun adminleri nasıl kafaya aldıysa karı yorumları kaldırtmış 🤣🤣🤣
Bende yasadim bende swnin gibi aura dite bisey car sandim yillarca aurami yukseltmek icin cakra acmak icin sacma sapan seyler denedim bunun sacmaligini anlamam BAYA uzun surdu yani
Çakra makra boş iş hocam bu bence tamamen insanın odaklanabilmesi ile alakalı bir şey birbaşkasının birşeyler katacağına bende inanmıyorum aksine alabilir ama katamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aura dite bisey olmadigini anlayinca yukseltirsin en iyi
Var be hacı çoğu defa bunu kendimde yaşadım hatta üşenmesem yazarım bi ara
Bende yasadim bende swnin gibi aura dite bisey car sandim yillarca aurami yukseltmek icin cakra acmak icin sacma sapan seyler denedim bunun sacmaligini anlamam BAYA uzun surdu yani
Çakra makra boş iş hocam bu bence tamamen insanın odaklanabilmesi ile alakalı bir şey birbaşkasının birşeyler katacağına bende inanmıyorum aksine alabilir ama katamaz
Yaslanmissin genclesmen lazim
Ne değişti haci
Beni kadınlardan soğutuyor. yanlızlık hissi beni onlarla saçma sapan konuşmama neden oluyor.
Yaşlanmışşın
Ben sildirdim knk
Eline sağlık bro. Gereksiz karaktersiz kişilerle olan yazışmamı sildirdiğin için teşekkür ederim
O kızı tanıyorum hiç öyle biri değil kendi halinde uğraşma kızcağızla ne taktın mk sende
Neyse ne yinede tşkler
Teşekkürlük bir durum yok
Yav ne diyon olm ya boş boş konuşuyon bi saattir. İkinizde aynı kafadan beni nerden buluyonuz mk ya. Amma dengesiz insanlar dolu burası vallaha ya
Dua ile
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!