Öncelikle selam, Eylül ayından beri yeni eve taşındık ve mahalle ergen kaynıyor. Taşındığımız günden beri küçük bir çocuk sürekli bana bakıp bakıp duruyor ilk zaman takmıyordum geçer gider diyordum ama her geçen gün daha da sinirimi bozmaya başladı davranışları. Çocuk arkadaşlarına beni anlatmış arkadaşları bana tuhaf tuhaf bakıyor (artık ne anlatmışsa) ne zaman dışarı çıkıp eve girsem sürekli gözü bende canım canım bakıyor arkadaşlarıyla konuşuyor artık sabrım kalmadı. Bu arada ben 20 yaşındayım arkadaşlar, çocuk da max 15 nasıl kurtulurum bu birey.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel ya da fiziği güzel demiştir ya da sapıkça konuşmuştur yanına çağır ve gözünü korkut bence
O kadar gevşek bir çocuk ki yanıma çağırsam daha da farklı anlar bence...
bir aile büyüğüne ya da arkadaşına söyle anlayacağı dilden uyarsın. komşu vs de olur
Öyle yapsam olay ciddiye binmez mi büyümez mi 🥲
iki kulağını çektirmekten bir şey olmaz.
Benimkilere söylesem gülerler bana "Allah için eşek kadar kızsın bu çocuğu mu taktın kafaya" derler 🙄
Sevgilim olsaydı ona söylerdim korkuturdu küçük birey
*birey
V@eled niye yazmıyo ya bunee
bir iki arkadaşın evden almaya gelsin seni o sırada göz göze gelsin anlar o belki :D :D
Erkek arkadaşlarım şehir dışında okuyorlar şansıma
yok say görme boş ver
Öyle yapıyorum ama yine olmuyor
e ne diyeyim kızgın yağ dök suratına diyecek halimiz yok :D
Ah keşke çünkü o kadar sıkıldım ki yemin ederim. popo kadar çocuk
ya görmezden gel boş ver, uzar gider o kendiliğinden. yok illa kalacaksa da dediğim gibi birine iletirsin
Eylülden beri aynı dediğini söyleyip duruyorum ama bir türlü bitmedi çocuktaki ilgi
bolusun arkadaslarinizla diye seker dagit
Deneyeceğim ama bu sefer yanlış anlamasın? Çocuk aklı sonuçta...
cocuklar, kardesim tarzi kelimeler kullanabilirsin
Muhattap olmak istemiyorum ama bir bakayım ya
Desem ki farkında değil benim ondan büyük biri olduğumun, hadi tamam. Ama biliyor o sinirime gidiyor
flasi acip videolarini cekicen o zaman
yaymqk anlaminda degil korkutmak anlaminda
Öyle yapsam kendilerini zaten ağır abi sanıyorlar gelip bı de bana bulaşırlar 😐
Bie büyüğüne söyle kulağını çeksin
Öyle yapsam bizimkiler bana güler "bu birey mi kafaya takıyorsun öyle bir şey yoktur" derler bana 🙄
Onların yanından geçerken telefonla konuşur gibi yap tamam aşkım geliyorum falan de
Yapayım bari, umarım işe yarar. Erkek arkadaşlarımın hepsi şehir dışında burada olsalardı gözlerini korkuturdum ama maalesef
Tehlikeli bi durum büyük olduğunu göstermelisin
Beni görenler dışarıdan 18 varsındır diyor yine büyük gösteriyorum ama bence onun yaş umrunda değil çocuk sonuçta
Açik konusmak istiyorum ben 16 yaşindayken komşumun kızı vardı çok güzel sarisin bi kadindi 21 yaşinda felan vardi ben 16 yaşindayken şu an evlendi kızi felanda var birgün yine gitmiştik koltuğa oturdum oturma odasinda içeriden odasindan geldi ustünde askıliyla yanima oturdu bana döndü gülumsemeye başladi bende ona gülümsedim beni arzuluyodu bende onu arzuluyodum sonra annem beni oradan uzaklaştirdi o kızı eskiden beridir hep istiyodum hayalini kuruyodum çok güzel geliyodu gözüme ben onun gözünde cocuk olsaydim o gün durduk yere yanima gelip koltukta ters oturdu bana döndü beni izledi gülümsedi bende ona gülümsedim işler ilerlicekti annem tuttu beni goturdu ordan kulağima fisildadi eve git dedi yani çocuk deyip geçme eğer istemiyosan uzaklaş biseyler yap belli et
Ben şuanki kafamla o gün bambaska şeyler yapardim o kıza ama dedigim gibi zamanla çocuk da kalmadi eskiden bizim çocukluğumuzda her şey temiz di şimdi bitti kalmadi hicbisey
Son öneri o çocuğa bakmayi kes sert bak veya ondan soğut kendini
Bu yorumu görünce size de kızdım biraz ama tabi çocuksunuz
Bakmıyorum cidden ama hep gözü bende artık sıkılmaya başladım erkek arkadaşım olsa söylerim o bakışlarıyla korkutur falan en azından ya da kuzenim olsa
Biliyorsunuz zaten bu zamanki ergen çocukları akılları farklı çalışıyor
Çocuk oldugumdan o gün o kıza bişey yapmadim ama görseniz onun beni istediğini düşünurdünüz olaylar bu şekilde gerçekleşti bana kızma sebebiniz ne tam olarak anlayamadim birde bu zamandaki çocuklar benim zamaninda 16 yaşinda çocuk olduğum gibi değiller ne yapacaklarina belli olmaz
Iste o çocuk gibi olduğunuz için biraz şey oldum. Ama haklısınız büsbüyük kadın size ilgiyle yaklaşmış onun suçu çünkü o sizden büyük. Evet dediğiniz gibi şimdiki zamanın çocukları korkunç
Sert bakayım, başka ne önerirsin benden uzaklaşması için yardımcı ol bana lütfen