Kişilik & Karakter 1 aylığına karşı cins olmak istermiydiniz? tatlikiz463 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 ay karşı cinseolma hakkınızı var kullanırmisiniz?Ben kullanırdım 😂 1 aylığına karşı cins olmak istermiydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yok yav Hayır ben istemem 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstemezdim ya Türkiye'de kadın olmak zor Allah yardımcınız olsun 0 0 Yorumla
cyclaaxxs Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl İntihar ederim kadın olsam iğrenç bir şey tüm erkekler seni cinsel obje olarak görüyor 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ay allah korusun no 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. İsterdim 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır istemezdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yok yav Hayır ben istemem
İstemezdim ya Türkiye'de kadın olmak zor Allah yardımcınız olsun
İntihar ederim kadın olsam iğrenç bir şey tüm erkekler seni cinsel obje olarak görüyor
istemem
Ay allah korusun no
1 yıl bile olurum
olabilir😂
İsterdim
Hayiiir
Hayır istemezdim
1 aya orispi olurum ben 🤣🤣🤣
olmak istemem
Offf varya fena olurdum kesin :)
asla