Kişilik & Karakter Hayattaki en büyük hayaliniz nedir? Lady-Hilal Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl resim öğretmeni olabilmek Hayattaki en büyük hayaliniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayalim kalmadı maalesef 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Futbolcu olmak veya şarkıcı olmak diyecem de hikayemiz farklı nasıl olcaz bilmiyorum zaten birisi artık daha olmaz, keşke doğmasaydım. 1 0 Yorumla
Karakorse Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kimsesiz çocuklara yasamadiklari bütün güzellikleri yaşatmak hayalim 0 0 Yorumla
GurbetliKral Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Sevgilimle yuva kurmak ve ömrümün sonuna kadar mutlu mesut yaşamak 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayalim kalmadı maalesef
Futbolcu olmak veya şarkıcı olmak diyecem de hikayemiz farklı nasıl olcaz bilmiyorum zaten birisi artık daha olmaz, keşke doğmasaydım.
Kimsesiz çocuklara yasamadiklari bütün güzellikleri yaşatmak hayalim
Sevgilimle yuva kurmak ve ömrümün sonuna kadar mutlu mesut yaşamak
Japonya'da yaşamak. Az kaldı
Adam gibi yaşamak adam gibi ölmek
Mutlu olmak kul olmak
Padişah olmak
Rakı içen kızıl saçlı bir manit
Dışarı çıkmak
Soyadım:)