Var mı tek başınıza bile yaparken dibine kadar eğlenebildiğiniz aktiviteniz?

Var mı tek başınıza bile yaparken dibine kadar eğlenebildiğiniz aktiviteniz?

Kum torbam, hayvanlarla vakit geçirmek, müzik dinlemek ve yazmak. Tek başımayken de oldukça keyif alıyorum bu dörtlüden. Gecenin herhangi diliminde yaptığım her şey ise ayrı bir keyif veriyor, onu saymıyorum.
Yaz kış sürekli bir spor aktivite olarak Yüzmek bence en sağlıklı ve faydalı spor diyebilir ve tavsiye ederim birde en az ay 1 tren ile yolculuğu yapmayı severim camdan dışa seyreder iken gördüğüm yerleri doğa, dağlar, ağaçlar, köyler, evler insanlar, müzik dinlemek, kitap okumak... bana çok iyi geliyor hem de bence en ucuz ve güvenli dinlence li bir gezi aktivitesi olarak düşünüyorum.
Müzik eşliğinde yemek yapmak. Kahve içmek. Yürüyüş. KS de takılmak. Film, dizi izlemek. Alışveriş yapmak. Hayvanları sevmek. Ev işleri. Tek başına da eğlenceli. Ama insanın yanında sevdiği insanla beraber birşeyler yapması her zaman en eğlenceli olandır..
Video izlemek şarkı söylemek hoplamak zıplamak belki biraz temizlik yürümek dondurma ve dizi izlerken başka şeyler yemek 🤣deniz olsaydı sahile inmek olurdu bir sürü şey işte
Cevap
11Cevap
Tabiki köpeğimi gezdirmek , pasta , kurabiye yapmak , çiçeklerimle ilgilenmek, film izlemek, balkonda gece kahve sigara keyfi yapmak
eğlendiğim aktivitem yok maalesef sadece film dizi izlemek var
Müzik dinlemek
Film izlemek
Kitap okumak
Çiçeklerle ilgilenmek
Açık havada oturmak gökyüzüne bakmak
Denizi seyretmek
Her şeyi tek başıma yapıyorum film dizi izlemek yürüyüş alışveriş yapmak gezmek yemek yapmak hepsini severek yapıyorum
Tek başıma da club'a gidip eğlenebiliyorum, tek başıma da tatil yapabiliyorum üstelik aşırı keyif alıyorum.
Defteri açıp güzel sözler yazmak, şarkı söylemek dans etmek
Film izlemek ve yeni şehirler keşfetmekten keyif alıyorum
temizlik yaparken çok eğleniyorum bir de tek başıma bir yerde oturup insanları izlerken hem dinleniyorum hem keyif alıyorum
Film ve dizi izlemek
Şarkı söylemek
Selamün aleyküm. Felsefe
Aleyküm selam
"Ben yalnız değilim kendimle başbaşayım"
Çok iyi bir bakış açısı
Hayat tek başına güzel değil harika ☀️
Ağlamak kendi kendime konuşmak
He gidip kafede oturmak 🤣
kaliteli bir dizi/film izelemek
Araba kullanmak, derinlerde yüzmek..
Müzik açıp dans etmek