Kişilik & Karakter Gizem ismi size nasıl bir kızı çağrıştırıyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Gizem ismi size nasıl bir kızı çağrıştırıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gizli işleri olan kadın ismi.😅 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Havalı, gıcık tiplerdi tanıdığım Gizemler ama en son lisede (annemin arkadaşının gelinini saymazsam) tanıdım. Onlar öyleydi ama annemin arkadaşının gelinini pek tanımasam da tek o öyle değildi. 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Gizem ismi bana sessiz, sakin, uysal biri kızı çağrıştırıyor 🙂 0 0 Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sessiz sakin uysal aklı başında. Tanıdığım Gizemler hep iyi kızlardı. 0 0 Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Bir kız şekli çağrıştırmıyor. 🤷🏻♂️ Normal bir isim işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli işleri olan kadın ismi.😅
Havalı, gıcık tiplerdi tanıdığım Gizemler ama en son lisede (annemin arkadaşının gelinini saymazsam) tanıdım. Onlar öyleydi ama annemin arkadaşının gelinini pek tanımasam da tek o öyle değildi.
Gizem ismi bana sessiz, sakin, uysal biri kızı çağrıştırıyor 🙂
Sessiz sakin uysal aklı başında. Tanıdığım Gizemler hep iyi kızlardı.
Bir kız şekli çağrıştırmıyor. 🤷🏻♂️ Normal bir isim işte
İçine kapanık, öz güvensiz
İştah kabardan bi isim 🥰
Bu görsel ne laaa
her an verebilir : geçmiş anılar depreşti
Gizemli açmam gereken bı şeyi😈
Sabahs kadar doymadan sevişecek biri
Aşırı gizemli geliyor