Aklıma merhaba deyince ona yürüyeceğimizi sanan Türk kızı modelleri geldi 😂😂😂😂
kanka da diyemiyorlar gerci telaffuzları ganga diye cikiyor haha
Aklıma merhaba deyince ona yürüyeceğimizi sanan Türk kızı modelleri geldi 😂😂😂😂
kanka da diyemiyorlar gerci telaffuzları ganga diye cikiyor haha
29um senin dayı diyor diye karalar bağladığın 22ye de 23e de züğürt tesellisi olarak yazdığın ehhh 25e taş çıkartıyorum. Yaşımı söylediğime 15 saniyelik bi kal geliyor. 19'dan daha 19 gösteriyorum 😂😂 şimdiki Z kuşağı çabuk çöküyor ya Allah yardımcıları olsun kala kala siz dayılara kalıyorlar. 22lik çıtır kızlara göz ucuyla bile bakmayan 22lik çıtır erkekler bile köpeğim oluyor 😂
Cevap
1Cevap
Ben aslında amca falan diyerek bana yazmamalarını ima ediyorum ama baktım anlamıyorsunuz artık mesajlarımı kapattım
Onlardan birisine Ergen diyerek cevap ver ver küfür edişini izle
Saygı geregı dıyenler harıc yasından vurmak maksatlı dıyo cogu
Zavallı olam bakış açısı benımkı mı anlamadım?
Genc yasa sahıp olduklarından karsıdakı ınsanı olgunluk yasanmıslık veya belkı de zeka olarak vuramayacaklarından (kı hep oyle degıldır) kendılerınce asagılamak ıstıyolar bununla. Bunu yapma sebeplerı de aslında ezılme korkusu
Genc yasa sahıp olduklarından karsıdakı ınsanı olgunluk yasanmıslık veya belkı de zeka olarak vuramayacaklarından (kı hep oyle degıldır) kendılerınce asagılamak ıstıyolar bununla. Bunu yapma sebeplerı de aslında ezılme korkusu
Farkindayim. Vasat bir bakis acisi. Allah islah etsin 😂
Yetemedıklerı yerde bunak veya dırekt abla dıye hıtap edıyolar benım hosuma gıder acıkcası takılmayın, karsısında ergen ozguvenı gormeyen ınsanlardan olmak dılegıyle
Olgun erkekler şımarrtı onları🤣
Immm olgun erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?