Kişilik & Karakter Hayatında eksik olan 3 şeyi yaz? rainmanaykut Takip Et Xper 2 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl KS gündüz kuşağı dinleyicileri canım sıkılıyor ve yorum yapmıyorsunuz :) Hayatında eksik olan 3 şeyi yaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Sevgi.. para.. sağlık eksik 1 1 Yorumla rainmanaykut 1 yıl geçmiş olsun arkadaşım umarım tez zamanda iyileşirsin
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. malum şahıs,mutluluk,sağlık 1 1 Yorumla rainmanaykut 1 yıl umarım sağlığın yerindedir. ya ben seni nerden hatırlıyorum bu isim hiç yabancıc gelmedi bana Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Sevgi benim gibi bir arkadaş ve eş 1 2 Yorumla rainmanaykut 1 yıl umarım dileklerin gerçekleşir Yorumla bayrakmerve27 1 yıl İnşallah saolun Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Dedem para araba 1 1 Yorumla rainmanaykut 1 yıl ilki için üzüldüm ikinci olsun üçüncüyü rahat alırsın Yorumla
Erkolaruzakdursun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim, güvenilir erkek, 6 kilo 🥲 1 3 Yorumla rainmanaykut 1 yıl şimdi adınla bi çelişiyorsun gibi :) hem uzak durup hem güvenilir olduklarını nasıl anlayacaksın Yorumla Erkolaruzakdursun 1 yıl Çoğu güvenilmez zaten uzak olmak daha iyi 🙃 zamanı gelince anlarız. Yorumla rainmanaykut 1 yıl doğru diyorsun ama bunun cinsiyetle alakası yok karektersiz insanlar çoğu yerde ve çoğunluklarumarım istediğini ve sana benzeyen birini bulursun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Para, kız, gerçek arkadaş 0 2 Yorumla rainmanaykut 1 yıl kızdan çok ne var ülkemizde sanırım sen güvenilir olanlarından bahsediyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Codie_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Her şey 0 1 Yorumla rainmanaykut 1 yıl neden seçim yapamadın? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Mutluluk para huzur 1 1 Yorumla rainmanaykut 1 yıl para gelince huzur geliyor mutlulukta bonusu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgi.. para.. sağlık eksik
geçmiş olsun arkadaşım umarım tez zamanda iyileşirsin
malum şahıs,
mutluluk,
sağlık
umarım sağlığın yerindedir. ya ben seni nerden hatırlıyorum bu isim hiç yabancıc gelmedi bana
Sevgi benim gibi bir arkadaş ve eş
umarım dileklerin gerçekleşir
İnşallah saolun
Dedem para araba
ilki için üzüldüm ikinci olsun üçüncüyü rahat alırsın
Eğitim, güvenilir erkek, 6 kilo 🥲
şimdi adınla bi çelişiyorsun gibi :) hem uzak durup hem güvenilir olduklarını nasıl anlayacaksın
Çoğu güvenilmez zaten uzak olmak daha iyi 🙃 zamanı gelince anlarız.
doğru diyorsun ama bunun cinsiyetle alakası yok karektersiz insanlar çoğu yerde ve çoğunluklar
umarım istediğini ve sana benzeyen birini bulursun
Para, kız, gerçek arkadaş
kızdan çok ne var ülkemizde sanırım sen güvenilir olanlarından bahsediyorsun
Evet
Her şey
neden seçim yapamadın?
Mutluluk para huzur
para gelince huzur geliyor mutlulukta bonusu