Kişilik & Karakter Ötanezine neden ön yargılı toplum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir coğunluğu da ne olduğunu bilmiyor.Olması gerekmiyor mu , uygulansa direk uygulayacağım yöntem Ötanezine neden ön yargılı toplum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence yasal olmalı ben yapardım çoktan 0 0 Yorumla
sapıtma Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İki türlü ötenazi var pasif olan uygulanıyor diye biliyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onuda yapmıyorlar Yorumla sapıtma 1 yıl Yaşam destek ünitelerini kesiyorlar ( solunum cihazı gibi) Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Dinimiz de kendini öldürmek büyük günah diye geçtiği için müslüman ülkede uygulanmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Müslüman bir ülke değil şunu bir anlayın Türkiyede yaşayanların coğunlu müslüman bile değil. Genellemek hiç doğru değil Yorumla
SiouxTr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Bu yöntemleri uygulasaydık dünya daha güzel hale gelirdi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet kimse uygulamıyor bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yasal olmalı ben yapardım çoktan
İki türlü ötenazi var pasif olan uygulanıyor diye biliyorum
Onuda yapmıyorlar
Yaşam destek ünitelerini kesiyorlar ( solunum cihazı gibi)
Dinimiz de kendini öldürmek büyük günah diye geçtiği için müslüman ülkede uygulanmaz
Müslüman bir ülke değil şunu bir anlayın Türkiyede yaşayanların coğunlu müslüman bile değil. Genellemek hiç doğru değil
Bu yöntemleri uygulasaydık dünya daha güzel hale gelirdi
Evet kimse uygulamıyor bile
Ülkenin yarısından fazlası ölür
olmasa şaşardım zaten..