Hemcinslerim beni hiç çekemiyor. Bir konuda medenice tartışıyorsak bile ezildiklerini hissedip pisleşiyorlar. Yazılı dahi tartışmalar olsa yazmadığım şeyleri yazmışım söylemişim gibi davranıyorlar. Bu sitede bunu çok yaşıyorum. reel hayatımda da 25 li yaşlarıma kadar genelde kızlardan olusurdu çevrem. O zamanlar kızlar görüşlerin onlarınkinden daha isabetli ve yerindeyse saygı duyar ve fikirlerime göre hareket ederlerdi. Erkeklerde ise eğer onlara , onlardan daha bilgili ya da daha paralı ya da daha yakışıklı ya da herhangi bir konuda daha iyiysen hemen çirkefleşme başlıyor.
hemcinslerimin kıskançlıkları daha kötü onlar sahip olamadıkları bir şeyi bende gördüklerinde düşman kesiliyorlar ama erkekler öyle değil erkekler ancak sevdikleri kadını diğer erkeklerden kıskanıyorlar arada fark var
Yani şöyle ay beni kıskaniyolar diye triplere girmek gereksiz biraz ama elbetde kıskaclık olabilir kötü bir şey değil, karşı cins beni niye kiskansın bide aw hahahs
Ha bide Hollywood yıldızıymış gibi tiriplere girenler var pff 😂bide kıskançlıktan kuduran var ki de bu kişiler o kıskandığı üzülsün diye elinden geleni yapar