Kişilik & Karakter Dertli olduğunda neler yaparsın? Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor SelammmKS'nin can canları ✌️ Dertler derya olunca ben🙄 boş boş bakmacaDokunmayın banaKaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde off anam off🙄 Dertli olduğunda neler yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sigara içiyorum tabi ki de bana iyi gelir 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Böyle zamanlar genelde insanlar uzak duruyorum. Biraz daha kendi kabuğuma çekiliyor. Kendi kafama göre yaşıyorum. 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl En güzeli Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. arkadaşları toplar bi güzel içerim gülüp eğlenip kendime gelirim 1 2 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Güzel Yorumla u tenedos 1 yıl öyle Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. nutellanın gözüne vururum spor yaparım yüzerim koşarım 1 2 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Çok iyi Yorumla TipSizAdam06 1 yıl aynen :) Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendimle kalıp biraz düşünmeye ihtiyacım oluyor, anında uzaklaşırım herkesten. Bana huzur veren neresi varsa oraya giderim. 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Olmazsa olmazım bir kahve içerim sonrası müzik film vs kafamı dağıtacak meşguliyet bulurum..))) 1 0 Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 1 yıl Tekneyle açılıp denizin ortasında rakı balık yaparım 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Çok güzel Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Dertli olduğum da kendimi yorgun ve çaresiz hissediyorum. İçimden bir şey yapmak gelmiyor. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Akışına bırakıyorum ben ya kimseye dert anlatmayı sevmiyorum böyle bir yapım yok 1 0 Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kurarım soframı açarım rakımı bakarım dalgama 1 0 Yorumla
Rüzgarrrr23 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Müzik dinlerim deniz kenarına gidip oturup denizi izlerim 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Çok güzel Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. A valla bulaşık yıkarım 2 4 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl İyi geliyor mu😄 Yorumla zeynepdok78 1 yıl Sana önerim bak gör çok iyi geliyor Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Tamam dikkate alıcam teşekkürler 😍 Yorumla zeynepdok78 1 yıl Rica ederim Yorumla
lgbtbireyi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl artik bosveriyorum cunku hayat kisa eger kendimi birakirsam stres uzuntu sagligima zarar verir ve kisa zamanda olebilirim 1 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Sessiz kalmak istiyorum 1 2 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Sakinlik iyi geliyor Yorumla demircan89 1 yıl Evet uzun uzun dusunuyor insan Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tenis oynarım. 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl En güzeli Yorumla
Seninkollarinda Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 92% 1 yıl Müzik dinlerim ya da şarkıları eşlik ederim 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Süper Yorumla
Milaaaaa1 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Dertleşirim kankamla o benim derdime defa oluyor 😇 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Dışarı çıkarim genelde 😂 1 6 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl İyi fikir 😄 Yorumla emre00 1 yıl Tavsiye ederim 😅 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Dikkate alıcam 😅 Yorumla emre00 1 yıl Sağol 😅 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Rica😅 Yorumla emre00 1 yıl 😅 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bol bol kitap benim yontemim 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kendimi sokaklara sahile vururum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Müzik dinlerim veya oyun oynarım 1 0 Yorumla
kızkız99 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Sahilde yürümek iyi geliyor. 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Yürümek iyi Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl dua ederim 1 3 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl On numarasın yeminle merakettimmişte 1 yıl teşekkür ediyorum canımcım ☺️ Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl 🥰☺️☺️☺️
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Rakı balık 🐟 1 3 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Efkâr diyosun 😄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Yoo keyif benim için bir hobi bu aslında deniz kenarında denize anlat derdini her insandan iyi geliyor önünde rakin balığın mis Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Güzel Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Spor`a da ter dökmek 1 1 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl En güzeli Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürüyüşe çıkarım 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ağlarım ağlarım 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bayiye 👍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sigara içiyorum tabi ki de bana iyi gelir
Böyle zamanlar genelde insanlar uzak duruyorum. Biraz daha kendi kabuğuma çekiliyor. Kendi kafama göre yaşıyorum.
En güzeli
arkadaşları toplar bi güzel içerim gülüp eğlenip kendime gelirim
Güzel
öyle
nutellanın gözüne vururum spor yaparım yüzerim koşarım
Çok iyi
aynen :)
Kendimle kalıp biraz düşünmeye ihtiyacım oluyor, anında uzaklaşırım herkesten. Bana huzur veren neresi varsa oraya giderim.
Olmazsa olmazım bir kahve içerim sonrası müzik film vs kafamı dağıtacak meşguliyet bulurum..)))
Tekneyle açılıp denizin ortasında rakı balık yaparım
Çok güzel
Dertli olduğum da kendimi yorgun ve çaresiz hissediyorum. İçimden bir şey yapmak gelmiyor.
Akışına bırakıyorum ben ya kimseye dert anlatmayı sevmiyorum böyle bir yapım yok
Kurarım soframı açarım rakımı bakarım dalgama
Müzik dinlerim deniz kenarına gidip oturup denizi izlerim
Çok güzel
A valla bulaşık yıkarım
İyi geliyor mu😄
Sana önerim bak gör çok iyi geliyor
Tamam dikkate alıcam teşekkürler 😍
Rica ederim
artik bosveriyorum cunku hayat kisa eger kendimi birakirsam stres uzuntu sagligima zarar verir ve kisa zamanda olebilirim
Sessiz kalmak istiyorum
Sakinlik iyi geliyor
Evet uzun uzun dusunuyor insan
Tenis oynarım.
En güzeli
Müzik dinlerim ya da şarkıları eşlik ederim
Süper
Dertleşirim kankamla o benim derdime defa oluyor 😇
Dışarı çıkarim genelde 😂
İyi fikir 😄
Tavsiye ederim 😅
Dikkate alıcam 😅
Sağol 😅
Rica😅
😅
Bol bol kitap benim yontemim
Kendimi sokaklara sahile vururum
Müzik dinlerim veya oyun oynarım
Kabuğuma çekiliyorum, kaplumbağa gibi.
İç sesimle rakı içiyorum genelde.
Uyurum dinlenmek iyi gelir.
Sahilde yürümek iyi geliyor.
Yürümek iyi
dua ederim
On numarasın yeminle
teşekkür ediyorum canımcım ☺️
🥰☺️☺️☺️
Rakı balık 🐟
Efkâr diyosun 😄
Yoo keyif benim için bir hobi bu aslında deniz kenarında denize anlat derdini her insandan iyi geliyor önünde rakin balığın mis
Güzel
Spor`a da ter dökmek
En güzeli
doğa iyi gelir
Sigara içiyorum
Yürüyüşe çıkarım
Uyurum
Uyurum
İçime atarım
Ağlarım ağlarım
Rakı
Yalnız başıma duvarı izlemek uyumak