Öncelikle ben aklımda bi türlü anlam veremedim. Belki sizler beni aydınlatırsınız
Kız kardeşim 27 yasinda , ikimizde aile evinde yaşıyoruz. Mesela eve geliyorum annem ben kendisi hep birlikte sohbet ediyoruz birden sinirlenecek bisey bulup bizi azarlıyor.
Gecen gün misafir geldi hep birlikte oturuyoruz. Kendisine tatli vs felan getirdim. Ders çalıştı meyve getirdim, kendimde yiyordum onada verdim. Sonra Evde bir kapı var bi türlü kapatamıyorum yapamiyorum. Sinirlendi özürlü gibisin birseyi yapamiyorsun beceriksizlik dedi sinirlendi hakaretler etti uyudu.
Aslında biseu uoktu buna sinirlendi.
Gecem ben kapıyı kapatamıyorum sen kapat dedim tamam demişti ne oldu anlamadım
O uyurken telefon ışığı kısarım o bu özeni göstermez. ya da uyurken kapıları sesli kapatmam ama o öyle değil.
Kendisi ile küsünce de alıngansin diyor, kendisi ailesi dışında herkese saygılı ve sabırlı.
En son yaptıkları için barışmaya calisir hareket yaptı konuşmadım.
Bu döngü evde sürekli böyle.
Gün güzel geçsin hemen birseye kızıp günü kötü edecek biseu bulur
Birseyi yapamasan kızar sebebi şu işine gelmediği için yapamiyorsun uğraşmak istemiyorsun vs diyor ama gerçekten yapamadığım için.
Ne kullansam biseu görse sen mi yaptın diyor.
Evde yaptığın hiç biseyi beğenmiyor
Yani kesinlikle kıskandığını düşünmüyorum. Neden böyle yapıyorsun dediğimde mal gibisiniz felan diyor.
Hep özür dileyip aynı şeyleri yapıyor
Kendini savunuyor ama anlamaya calsimiyor
Bende uğraşmıyorum
belki benim bilmediğim görmediğimi sizler görürsünüz diye fikrinizi almak istedim teşekkür ederim şimdiden herkese
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer