Kişilik & Karakter Aşkın değilde fırlamalığın peşine giden daha mı mutlu? Buraknyd Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanki öylesi kazanıyor bu devirde Güncellemeler1 yıl İki bacak arasını kollayan kazanıyor Aşkın değilde fırlamalığın peşine giden daha mı mutlu? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. aşk yalan zaten 0 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aklı başında olan insanlar mutluluğu bulur aklı oyuncak olan insanlar mutluluğu buldum sanır ve bulduğu hayal ürünüdür 1 0 Yorumla
esrarlııgözləriimm Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl siz aski igrenclige bile sıgdırmıssınız siz aski bacak arasi sanmissiniz yazık lan harbi diyorum ha cok yazık😂 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet hastalık kazanıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aşk yalan zaten
Aklı başında olan insanlar mutluluğu bulur aklı oyuncak olan insanlar mutluluğu buldum sanır ve bulduğu hayal ürünüdür
siz aski igrenclige bile sıgdırmıssınız siz aski bacak arasi sanmissiniz yazık lan harbi diyorum ha cok yazık😂
Evet hastalık kazanıyor
Kızlara duyrulur