Özlediğinizde neler hissediyorsunuz? Benim içim içime sığmıyor.. Duvarlar üstüme üstüme geliyor gibi hissediyorum..

Özlediğinizde neler hissediyorsunuz? Benim içim içime sığmıyor.. Duvarlar üstüme üstüme geliyor gibi hissediyorum..

Sen "hayatın size en büyük armağanı ne oldu" diye sordun, ben "iki kızım" dedim... Kısıtlı sürelerde görebildiğim kızlarımı öpüp koklamak, onlara sarılmak için duyduğum özlemi sana tarif etmem mümkün değil... Büyümelerini kaçırıyorum, uzaktan izliyorum ve bu acı veriyor... Onları özlemek, tarifi mümkün olan bir duygu değil...
Onlar dışında özlediğim kimse de yok... İyi mi, kötü mü bilemiyorum...
Çok zor bir durum.. Evlat özlemi bambaşkadır.. Yüreğin öyle bir sızlar ki onu anlatmaya kelimeler yetmez.. 🥹🥹
Onlardan uzun süre ayrı kaldığımda salya sümük ağladığım gecelerim oldu benim... 46 yaşında bir erkeğe bunun yaşatıldığını düşün... Haksız gerekçelerle alınan, iftira soslu uzaklaştırma kararları... Aylarca, üstüste... O minik yavruların da uzakta babalarını özlediklerini bilerek... Bunu onlara yaşatan da p*şt bir avukatın yönlendirdiği bir anne...
Çok acı çektim... Çok fazla haksızlığa maruz kaldım...
Her iki taraf için de çok zor bir durum.. 😔
Adalet bir gün yerini bulur umarım..
Bulmadı maalesef...
Evli kadının kocasını 5 ayrı erkekle aldatmasının karşılığı, yaptırımı 30.000 TL manevi tazminat... Defalarca aldatan taraf ben olsaydım, benim donuma kadar alırdı...
Yaşadıklarım yüzünden gece uyumadan önce, çok kez sabaha canlı çıkmamayı dilediğim oldu...
Allahım ne olur uykuda canımı al diye çok dua ettim... Evliyken bile...
Hasret geceleri çok daha ağır işler bende. Gecenin sessiz karanlığını bozan o şarkı çaldığında, insanın içi titrer mi her defasında. Yarısına kadar eşlik edebildiğim o şarkının sonun getiremezdim. Çünkü o şarkıyı bitirmek demek onu da özlemenin sonu gibi gelirdi. O yüzden hep yarıda kestim..
Ve insan en çok özlerken yenilir. Yürek bunu da şanlı bir mağlubiyet olarak, kendi iç tarihine yazar..
Kesinlikle çünkü insanlar geceleri kendiyle başbaşa kalırlar.. Bu yüzden de özlem duygusunu en fazla o zaman hissederler.
Bu konuda 300 sayfa yazabilirim, çok çektim. 🙂
Maşallah mı diyeyim ne diyeyim bilemedim.. 😄
Maşallah demeyelim, o günlere dönmeyeyim. Sadece derin yaşadım, ileride tekrar bunu yaşamak istemem.
Hakkınızda hayırlısı olsun.. En zor duygulardan birisi..
Neyi ya da kimi özlediğine göre değişir. bir kişiyi takıntı yaptıysa ya da yeni biten ilişkiden sonra özlem duyuyorsa bu takıntıdır zaten. kötü olur. ama insan sevdiğini özlüyorsa buluşacağı gün çok mutlu olur.
Bir çölün ortasındasın susuzluktan ölüyorsun karşında çeşme var ama susuzluktan o kadar halsiz yorgunsun ki o suyu içemiyorsun. Öyle bir şey işte şu an ki özlemim. Çünkü o benim suyum, oksijenimdi.
Cevap
12Cevap
İçim buruk bir sevinç olur özlemekte güzel bir duygudur özlenen buna değiyorsa eğer 🤗
Kesinlikle öyle.. 😊
🙋🥰❤️
Yıpratıcı bir durum helede evlat özlemi sanki kollarını almışlar senden ayrı sen onları izliyorsun gibi
Özlem çok zor zaten ama evlat özlemi de bambaşka bir şey..
Amin inşallah.. Sizi de Allah kavuştursun inşallah..
Özlem her zaman hüzün hissettiriyor bence insana
Kesinlikle..
Özlemek beni hırçınlaştırır, aksi bi insan olurum.
Bende zaman zaman hırçınlaşıyorum.. Ama asıl çıkmaza o zaman giriyoruz..
Öyle Tatlı😌
Bunu en çok ben yaşadığımı düşünüyorum. İş yerinden eve giderken o yollar bitmiyor.
Allah yardımcın olsun valla zor..
Amin teşekkürler 🌹😊
Rica ederim.. 😊
Özlem insanı hüzünlendirir çaresiz bırakır Acı hissiyatı verir ben öyle oldum zamanında
Kontrol etmekte zorlandığım tek duygu olabilir.. gücsüz hissediyorum o an
özlemek fiziken acı verebiliyor sanırım en zor tarafı bu.
Hassas hissettirir ,
Zamandan nefret eder ,
Daha bir sürü şey
Bence ayri kalmis sevenler icin cennette özel yer olmali.
Acı hissettirir. Çaresiz hissettirir. İçi yanarken kendi içinde hapsolmuş hissettirir.
Hayal kurdurur, ruya gordurur, ferhat sirin misali daglari deldirir:)
Çoğu zaman hüzün maalesef.
Dun ozledigim icin agladim. Bugun de kalbim sıkısıyor.
Sevginin gücünü 🥹
Ruhum susamış gibi çok eksik hissederim
Özlem, insana her şey hissettirir.
Boşluk hissi yaratır
Burukluk, hüzün, görme isteği
Özlem duygumu kaybedeli çok oldu
Beni çok melankolik yaptığı kesin
Severim o hissi yaşamayı ama tarif edemem..
Adıda özlemse durum daha vahim🥲🥲🥲
Ne güzel söylemiş.
Neyi? Kimi?
Kimi istersen..
Ölen kedimi özledim
İnsanı içten içe yer
hissettirdiği tek şeye pişmanlık
Herseyi
Hüzün daha çok
Çaresizlik.
İç çektirir…
Acı hissi