Kişilik & Karakter İlişkiler hakkında ben çok iyi bilgi sahibiyim diyen biri var mı acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlişkiler hakkında ben çok iyi bilgi sahibiyim diyen biri var mı acaba Güncellemeler1 yıl İlişkiler hakkında ben çok iyi bilgi sahibiyim diyen biri var mı acaba İlişkiler hakkında ben çok iyi bilgi sahibiyim diyen biri var mı acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet bilgi sahibiyim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Abartmıyorum çok çok bilgiliyim 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla COLDHERO 1 yıl Var demedim mi Yorumla Soran 1 yıl Önceden sevgilim oldunu kim dedi Yorumla COLDHERO 1 yıl Ne alaka Yorumla Aydakahskabaka 9 ay Abi yardım edebilir misin Yorumla COLDHERO 9 ay @Aydakahskabaka nasıl bir durum var Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yoktur varsa kesin yalandıe 1 0 Yorumla
she_so_hot Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl biraz oyleyim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İyiymiş tatlım Yorumla
ŞehrinBaşkanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% 1 yıl Ben bilirim 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla ŞehrinBaşkanı 1 yıl İstersen yardımcı olabilirim gizliden çıkayım mı Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla ŞehrinBaşkanı 1 yıl Çıktım bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl Xper puanım düşük Yorumla ŞehrinBaşkanı 1 yıl Bn yzdım Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Çok ilişkim oldu gayet bilgi sahibiyim konu nedir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen bir kıza önceden sevgilin olduğunu neden sorarsın Kayserili3884 1 yıl Sonradan öğreneceğine başta bilsin sonradan trip yapmasın diye geçmiş olan şeyi anlatırım Soran 1 yıl İlgisi var yani erkeğin Kayserili3884 1 yıl Tam durumlarınız nedir bilmiyorum
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl nick baksan yeter 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla FlortozErkek 1 yıl o zaman sor Yorumla Soran 1 yıl Sen bir kıza önceden sevgilin olduğunu neden sorarsın Yorumla FlortozErkek 1 yıl deneyımı oldumu dıye Yorumla Soran 1 yıl İlgili olduğun için değil yani Yorumla FlortozErkek 1 yıl gecmısını merak edıyormusun Yorumla Soran 1 yıl O sordu Yorumla FlortozErkek 1 yıl peki deneyımın oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Ben değil o niye sordu merak ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet bilgi sahibiyim
Ne kadar
Abartmıyorum çok çok bilgiliyim
Hmm
Var demedim mi
Önceden sevgilim oldunu kim dedi
Ne alaka
Abi yardım edebilir misin
@Aydakahskabaka nasıl bir durum var
Sanmıyorum yoktur
Yoktur varsa kesin yalandıe
biraz oyleyim
İyiymiş tatlım
Ben bilirim
Peki
İstersen yardımcı olabilirim gizliden çıkayım mı
Olur
Çıktım bekliyorum
Xper puanım düşük
Bn yzdım
evet ben
Hmmm
Çok ilişkim oldu gayet bilgi sahibiyim konu nedir
Sen bir kıza önceden sevgilin olduğunu neden sorarsın
Sonradan öğreneceğine başta bilsin sonradan trip yapmasın diye geçmiş olan şeyi anlatırım
İlgisi var yani erkeğin
Tam durumlarınız nedir bilmiyorum
nick baksan yeter
Anladım
o zaman sor
Sen bir kıza önceden sevgilin olduğunu neden sorarsın
deneyımı oldumu dıye
İlgili olduğun için değil yani
gecmısını merak edıyormusun
O sordu
peki deneyımın oldu mu
Ben değil o niye sordu merak ediyorum