Kişilik & Karakter En son ne zaman rezil oldunuz ve neler yaşadınız? skmleyuzlesh Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim geçen hafta oldu ama o kadar rezil bı andı ki yazmak istemiyorum. Anlatında biraz moralim düzelsin Güncellemeler1 yıl Neler yaşadığınızıda yazsaydınız iyiydi ama neyse En son ne zaman rezil oldunuz ve neler yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. rezil olmadım 0 1 Yorumla skmleyuzlesh 1 yıl Mümkün değil
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Akıllıya bak.Kendininkini anlatmıyor bizi ifşalıyor :) 0 1 Yorumla skmleyuzlesh 1 yıl Kendi rezilliğimi niye anlatmak istiyeyim ki? O kadar kişi var içinden net 1 kişide olsa yazar rezilliğini Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoğu zaman böyle bir duyguya hislere yenildim şimdiler de ise sadece babam için herseyim 1 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Klozet olduğum için çok oluyor bu durum :( 0 2 Yorumla skmleyuzlesh 1 yıl Ah bee Yorumla Klozet_ 1 yıl Aynen öyle bugün de bana yakın efendim Yorumla
lgbtbireyi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl oldum cok 1 1 Yorumla lgbtbireyi 1 yıl iliski yasarken Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçen hafta olmuştu 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özel olsin o zaman istk attim kabulet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
rezil olmadım
Mümkün değil
Akıllıya bak.
Kendininkini anlatmıyor bizi ifşalıyor :)
Kendi rezilliğimi niye anlatmak istiyeyim ki? O kadar kişi var içinden net 1 kişide olsa yazar rezilliğini
Çoğu zaman böyle bir duyguya hislere yenildim şimdiler de ise sadece babam için herseyim
Klozet olduğum için çok oluyor bu durum :(
Ah bee
Aynen öyle bugün de bana yakın efendim
oldum cok
iliski yasarken
Geçen hafta olmuştu
Özel olsin o zaman istk attim kabulet