Kişilik & Karakter Birinin fotoğrafına baktığınızda ya da 1 kez gördüğünüzde nasıl biri olduğunu hemen anlar mısınız? İipeeek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncelleme Birinin fotoğrafına baktığınızda ya da 1 kez gördüğünüzde nasıl biri olduğunu hemen anlar mısınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimseye o derece derin bakmıyorum valla. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır zamanla tanırım sadece 0 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl ben anlayamıyorum ama benim resmimi görüp hemen yorum yapan çok gördüm. nasıl anlıyorlarsa bilmem. 0 0 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Gebelde ilk düşündüğüm doğru çıkar kişi hakkında 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Anlamam ugrassam belki anlarim issuz declm denemedim 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl anlarım mesela sen agresif bir şeysin ama adamını bulursan kedi gibi olursun... 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet nasil olduğunu bilmiyorum ama öyle 1 yeteneğim var 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Fotoğrafta fikir veriri ama 5 dkk muhabbet etmeden nasıl biri olduğunu anlayamam 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. yüzü gözüküyorsa anlarım diğar türlü çok zor olur 0 0 Yorumla
Ayaz_07_34 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 82% 1 yıl Yok öyle bişe kahin misin anlarim diyen de yalan zaten 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Selam,O bende var... Mesela siz fazla ozguvenlisiniz (: 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Az çok tahmin edebilirim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ya genelde bir fikre sahip oluyorum 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Hayir da hoslandigim birisi olursa devamli bakarim 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saçmalık mümkün degil 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. yesss 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kısmen anlaşılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kimseye o derece derin bakmıyorum valla.
Hayır zamanla tanırım sadece
ben anlayamıyorum ama benim resmimi görüp hemen yorum yapan çok gördüm. nasıl anlıyorlarsa bilmem.
Gebelde ilk düşündüğüm doğru çıkar kişi hakkında
Anlamam ugrassam belki anlarim issuz declm denemedim
anlarım mesela sen agresif bir şeysin ama adamını bulursan kedi gibi olursun...
evet nasil olduğunu bilmiyorum ama öyle 1 yeteneğim var
Fotoğrafta fikir veriri ama 5 dkk muhabbet etmeden nasıl biri olduğunu anlayamam
yüzü gözüküyorsa anlarım diğar türlü çok zor olur
Yok öyle bişe kahin misin anlarim diyen de yalan zaten
Selam,
O bende var... Mesela siz fazla ozguvenlisiniz (:
Az çok tahmin edebilirim
Hayır fotoğraflar yanıltabiliyor
Ya genelde bir fikre sahip oluyorum
Hayir da hoslandigim birisi olursa devamli bakarim
Saçmalık mümkün degil
Genelde anlarım ama bu o yargıyla oluşur
Anlarım evet
anlamam canım.