Kişilik & Karakter Bu erkekler cok saf değil mi? safdirikler siziiii? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Erkekler cok saf geliyor bana ya Kandirmasi kolay erkekleri Bu erkekler cok saf değil mi? safdirikler siziiii? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bazıları akılsızdır evet 0 0 Yorumla
crazzy42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% 1 yıl bugüne kadar kandıran olmadı sen ilk olur musun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Saf ayağına yatıp senden bir şey alınca gerçek yüzünü ortaya çıkarırsa m*l gibi kalırsın ortada 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Vermiyorum ki Yorumla
Bdbdbdbgg4 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Hehe gorursun ilerde tek kaldiginda zaaman hizli geciyo 0 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Bence hicte oyle degil.. tam tersi 😅 1 1 Yorumla ghostvari 1 yıl Yüzünde efekt falan var mı 😅 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Tam tersi olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bazıları akılsızdır evet
bugüne kadar kandıran olmadı sen ilk olur musun?
Saf ayağına yatıp senden bir şey alınca gerçek yüzünü ortaya çıkarırsa m*l gibi kalırsın ortada
Vermiyorum ki
Hehe gorursun ilerde tek kaldiginda zaaman hizli geciyo
Bence hicte oyle degil.. tam tersi 😅
Yüzünde efekt falan var mı 😅
Yok be çakal olanlarda var
Safa yatırıyor
Tam tersi olmasın
Aynen. Meme ver istediğini yapsın
Yani sizin merhametinize kaldik :)
Abaza diyelim biz dkkddkkk
Bazıları saf evet
Kandirsana