O gün tüm aksilikler üzerine gelir, sakarlığınız tutar veya kaybedersiniz bir şeyleri. Oldu mu hiç?
Online bir oyunda üst üste 7 maç kaybetmek nedir ya.🤦 Uğursuz addettim kendimi bugün.
Hatta noldu biliyor musunuz sabah? Gözün kirpiği gözümün içine yapışmış, şaka gibi, gözüme bir şey batıyordu, bir baktım ki sağdaki gözümün en sağ kısmındaki kirpik, gözüme girmiş, delirecektim, bir de gözüm kanlandı iyi mi? Ben kan gördüm mü de tansiyonum düşer şaka gibi bayılıyordum nerdeyse, aynada kendime bakmaktan korktum ancak kirpiği en sonunda, oradan çıkarabildim.🤦
Online bir oyunda üst üste 7 maç kaybetmek nedir ya.🤦 Uğursuz addettim kendimi bugün.
Hatta noldu biliyor musunuz sabah? Gözün kirpiği gözümün içine yapışmış, şaka gibi, gözüme bir şey batıyordu, bir baktım ki sağdaki gözümün en sağ kısmındaki kirpik, gözüme girmiş, delirecektim, bir de gözüm kanlandı iyi mi? Ben kan gördüm mü de tansiyonum düşer şaka gibi bayılıyordum nerdeyse, aynada kendime bakmaktan korktum ancak kirpiği en sonunda, oradan çıkarabildim.🤦
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben her zaman kendimi uğursuz hissederim.
Çok nadir. Uğursuz hissetsem bile, o ruh halini kısa sürede üstümden atabiliyorum. 👱🏻♀️
Hayatın kendisi uğursuz
Doğru dedin bak.
Uğurlu hissettiğin gün var mı diye sorsana bi.. 😒
Ayda bi rastlarlar bana ama onlar kim bilmiyorum
Çoğu zaman hissettim
Hep ve her zaman...
Oluyor