Yaşadığınız paranormal olaylar var mı?
Hep merak etmişimdir gizemli şeyleri.

Yaşadığınız paranormal olaylar var mı?
Hep merak etmişimdir gizemli şeyleri.
Sezgilerim çok kuvvetlidir ilk ikinci travma da kuzenimin ikinci tuzağında kardeşi tarafından çağrıldım telefonumu görme bahanesiyle ve geri istedim o ara kolumu tuttu iki kolumu da bırakmadı yatağa uzandım göz göze geldik biraz ve ben başımı çevirdim çünkü beni öpecekti geçen sene baya arzuladı zaten dudaklarımı 20 21 yaşındaydım küçükken sonra turdakini ikinci gün sezdim sanki bana bir şey verir gibi yaptı tur yardımcısıydı arkası dönüktü göz göze geldik sonra hiç gitmedi baya bakışma oldu ben sinirli baktım sezdim çünkü mucize oldu kızın ruhu belirdi vicdanım sorgulandı ve başımı çevirdim sonra 3. gün sabah yine o dedim kafedeydi vücudumda sinir vardı sinirimi boşalttım mucize oldu geri gittim ileri itti geri gittim ileri itti geri gittim bir kaç adım bitti çok utandım elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim hep beni dinledi falan yine 21 yaşındaydım sonra kuzenin arkadaşı bir kere gördüm baya baktı süzdü gittim 23 yaşındaydım sonra baya sene sonra 31 yaşında düğünde yol kesti falan 3. yol kesmede göz göze geldik biraz bakma oldu ve eski anı canlandı gözlerinden yüzü belirdi ve o yeri gördüm kendimi gördüm ama şu şekil ona bakar şekilde eski halini gördüm hep sinirli baktım sezdim çünkü sonra kuzen baya sene sonra denedi sezdim ikinci göz temasında zaten çok gariptir küçükken de sezmiştim yine sezdim pis niyetini sonra eski anıları hatırladım başıma gelecekleri hayal ettim gerçek gibi rüyalar gördüm düğünde önceden geçeceğim yeri gördüm ordan geçtim galiba bu kuzen olayında 33den gün almıştım
Paranormal maranormal bilmem
Cevap
4Cevap
Ben diil de ailem yaşamış. 95'in soğuk bir kış gecesi ben dünyaya gelmişim.
Bir yere gidecektim, biraz uyuyayım dedim. bir ses adımla seslenerek uyandırdı beni. sesi çok net duydum ama yalnızdım.
Bu bende de olmuştu. Hatta gece uykundan uyandırmıştı dokunarak. İnsan bir tuhaf oluyor.
Yaşamadım ama meraklıym bu tarz konulara bizi bulmasnlar sonra gel sen meraklısın bir tanışalım diye haha
Yaşadım sandım. Çok zaman sonra anladım ki hepsi psikolojik. Böyle şeyler gerçek değil
İnanmadığım seyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?