Kahkalarla geçen bir an ya da günde bazen anlamsız bir sessizlik yerini alır o en mutlu anların ardından.😐Sende bunu yaşıyor musun?
Yorumlara
🙋🏻♀️⬇️⬇️

Kahkalarla geçen bir an ya da günde bazen anlamsız bir sessizlik yerini alır o en mutlu anların ardından.😐Sende bunu yaşıyor musun?
Yorumlara
🙋🏻♀️⬇️⬇️

Geçen gün sevgilimle şarap içiyoruz, beraber yemek yemişiz ve şarkı söylüyoruz. Manzara müthiş falan harika bir ortam. Sonra ben bi ağla, bi ağla😂😂 net sebebi de yok, birikmişlik. Hayatının şokunu yaşadı muhtemelen, noldu ya birdenbire moduna girdi; yazık
Ahaha oy yaa oluyor öyle patlamalar🩵🌺
Kadın olmak zor yengeç burcu olmak daha zor adkskjd
Yengeç balık duygu kadınları ah canlarım. Biz akrepler biraz daha gaddarız😂😂😆
Akrep burcu candır, üstüne yok💖
Yaa🩵🌺🩷
Yok genelde sessizliği ve yalnızlığı her zaman sevdiğim için sadece belli durumlarda ya da bir anda gelişen bir durum söz konusu olmuyor genelde yalnız kalmayı kendi başıma kafa dinlemeyi ve Aslında asosyal bir risk değilim insanlarla elbette sohbet etmeyi seviyorum ama kendi başıma kalmayı daha çok seviyorum diyebilirim
Evet ya o boşluk tuhaf hissettiriyor. Herkes kahkaha atarken birden sessizlik oluyor. Sonra ben patlatıyorum bir kahkaha her zamanki gibi.😅 Bir kişi gülünce diğerleri de gülüyor zaten. Sessiz ve ciddi anlarda daha çok gülesim geliyor.
Evet benimde😂😆
Teşekkür ederim 🌸💖
Rica ederim🩷🩷
Asıl güzel şeyler sessizdir. Kahkaha atınca, mutluluktan ağlayınca neden gözümüz kapanır? Sesimiz kesilir, gitgide kısılır? Çünkü güzel şeyler sessizdir, gözle değil kalple görülür.
Evet güzel bir tespit💐
Teşekkür ederim
Rica ederim☺️
Cevap
16Cevap
Bazen oluyor evet sanki uzaklara dalıp gidiyorum
Ben hiç mutlu olamadım maalesef
Yok o an mutluluğumun tadını çıkarırım...
İnsanlar ruh hâli gereği çok yüksek bir moddayken aniden sakinleşebiliyorlar, bazen daha sakin kalıp dinlenmek, sessizleşmek, içlerine kapanmak istiyorlar.. İnsanın ruh hâli değişkendir yedi yirmi dört tek ruh hâli ve hissiyatta olması beklenilemez.. Yenilenip kendisine gelir ve dinlenir, bazen içi içine sığmayan bazen kabuğuna çekilen bir canlı insan bu nedenle elbette neden olmasın tazelenme süreci olabilir.
Olabilir evet💫
Evet insan sorguluyor nasıl her şey bu kadar yolunda olabilir diye
Ahahah değil mi?😂Mutlu olsak sorgular mutsuz olsakta sorgular hale geldik.😌
Bir şeye çok kahkaha attıysam aklıma sürekli gelir yine gülerim durduramam kendimi. Hatta ben dakikalarca gülmeye devam edebilirim. Neşeli bir ortamda sessizlik bana göre değil. Ortamı daha da neşelendirmek için çabalarım.
Hayır deliler gibi saçmalıyorum, eğleniyorum
Ne de olsa gece yatağa girince ağlıycam
Ooo maşallah sen kendini iyi keşfetmişsin
Öyle ya
En ufacık bir şey, özlem duyduğumu anımsattığı an bu durumu yaşiyorum..
💫💫
O an'i bozamam.. Eglenirim.. sonra giderim sesizce.
Mutsuzluk kendine demek o anlarda pozitifsin☺️
👏🏻👏🏻
Hayır tam tersi yerimde duramıyorum. Normalde fazlasıyla sessizim zaten 😊
😂😂🩵
Yok niye sessizleseyim:)
Mutluluğu kesmenin kime ne faydası var :)
Bazen saçma bir sessizlik oluyor ya ahaha😂
O kendini korkutmak için
Turk filmi misali
Bu mutluluğumu bozma allahim
:)
Hep bir şüphe duyma gerek yok :)
Şüphesiz mutluluk kesinlikle💯
Mutluluklar fm :)
Hayır. Eğlendiğim anların keyfini çıkarır kendime dram yaratmam. Hatta aksine güldüğüm şey sonradan aklıma gelir daha çok gülerim.
Olabiliyor yaa beyin rahat durmuyor ki düşünüyor bir şey mahkum ediyor seni sessizliğe
O huzurun sessizliğidir şükürler olsun bu günümüze diye sessizleşirim bir süre.
Sessizlesip kalbinin seri atislari heycana donusturuyor guzel bir his yaratiyor. :)
:))
Evet. Kimse başıma kakmasın diye
İlahi ya güldürdün😆
Allah da beni güldürsün 😂
Amin gülmek güzeldir😆
Tabi ki😂
Evet hatta bazen üzülürüm bile
🥲🥲
O mutluluk bitcek korkusu dimi
Biraz o biraz da anlamsız sessizlik ahahah😂😆
Olabilir
İkizler burcu olduğum için çok kez oluyor