O söylediyse doğruluğunu tartışmam bile dediğiniz birisi var mıdır? söz sizde değerli dostlar

O söylediyse doğruluğunu tartışmam bile dediğiniz birisi var mıdır? söz sizde değerli dostlar

Doğruluğunu tartışmam dediğim kimse yok açıkçası. İnsanız, hata, yanlış yapabilir herkes ve herkesin güvenemeyeceğimiz en az bir yönü vardır. Kimseye her konuda güvenilmez bence. Sadece fazlasıyla güvendiğim, geri planda dürüstlüğüne çevreden daha çok inandığım insanlar var. Ama bu sorgulamadan koşulsuz güvenirim demek değil.
🤔🤔Ben herkese inanırım ama bir kere yalan söyledi mi bir daha hiç bir güç bana o kişiye inanamam ve her söylediği şeyde doğruyu mu söylüyorsun bence yalana dır sonuçta bir kere yalan söyleyen 10 de yapar 1000 kerede yapar
Cevap
7Cevap
Azraile güvenirim Bu hayatta seni asla bırakmam diyip sözünü tutan tek kişi " AZRAİLDİR " 😂
Sevdiklerimin ve güvendiğim insanların sözlerine
Ailem ve sevdiğim adamın sözüne inanırım.. Değer verdiğim insanlar benim için çok farklıdır..
Annemin babamın sözüne güvenirim. Kardeşimin bile güvenmem.
Kendimin ve sevgilimin/eşimin sözlerimize inanırım net.
Insanlarin sozunu referans alir ona gore davranirim ama inanmam. Zaten yalanlari cikinca kendilerini daha kotu hissederler
Annemin sözü her zaman haklıdır öyle değil mi hiç yanılmazlar nedense yaa
Kimsenin sözünü körü körüne inanmam asla
Lafa değil icraata inanırım ben
Ben kimsenin sözüyle kuyuya inmem
Hiç kimsenin lafı gerçek değil bundan eminim 😒
Annemm
var bi 10 kişi kadar
Babam
Kendi iç sesimin.
Ailem, dostum
Annemin..
Yasin abinin