Kim kazanır bu savaşı, kim kaybeder kendini? Geçer mi bu geceler, aydınlanır mı karanlık? Sabah olur mu eskisi gibi, geçer mi gün? Biter miyiz birer birer, birer birer başlar mıyız yeniden yarın?

Kim kazanır bu savaşı, kim kaybeder kendini? Geçer mi bu geceler, aydınlanır mı karanlık? Sabah olur mu eskisi gibi, geçer mi gün? Biter miyiz birer birer, birer birer başlar mıyız yeniden yarın?

O gecelerin sabah olmadığını yaşadığın duygu karmaşasını stresi sıkıntıyı, sabah namazı tesbîhatlarla eda etmeye çalışıyorum. O gün doğumu germekleştiği zaman işte diyorum başlıyor gün bi kuvvet geliyor. Ancak o gün doğana kadar ki o karanlıkta kayboluyorum.
Duanı eksik etme abine.
Kardeşim 🤕
Her şey olacağına varıyor diyorum kendime. Sen kendini yırtsan da umursamasan da hayat bir şekilde devam ediyor.
Elbette çok stresli geçen günler, geceler yaşayacağız ama bu günlerin sonsuza kadar sürmeyeceğinin bir şekilde hayatın yolunu bulup huzurlu günlerin de geleceğinin bilinciyle bu zorlu günleri atlatabilirsin.
Hayat felsefesi de bu olsa gerek. Umulur ki bu denli kolay olur huzurun gelişi.
Hiçbir şey kolay olmuyor ama geçip giden günler hatırlandığında huzurun da kıymeti bi o kadar iyi biliniyor
Kıymet bilenlerden olabiliriz inşaallah. Teşekkürler
Bir şekilde mücadele ediyorum. İnsanlara bulaşmadan kimseyi üzmeden. Herkes yaptığının bedelini kendisi ödemeli. Attığımız her adımın sorumluluğu bize aittir. O yüzden bir yandan üzülürken bir yandan üzmemeliyiz

Hüzün, aslında biz hiç sevmesek de bizi büyüten bir şey değil mi?
Ya da çayımıza, kahvemize dost olan?
Daha da ilerisi…
Sokaklarda nedensizce yürümemize sebep olan şey değil mi?
Cevap
7Cevap
Sigara içiyorum sigara içmek bana iyi geliyor.. bir de şarkı dinliyorum.. derin nefes alıyorum.. gece sessizliği de iyi gelir.
Dua ve tevvekül Allahin izniyle insanin cani acisada yüce Rabbim neylerse güzel eyler Allahim yardimcim ol diyerek. Tüm zorda olana kolaylik, caresiz olana care, hasta olana sifa nasip olsun
Takarım kulaklıkları açarım bir şarkı kapatırım gözlerimi dalarım hayallere
Yalnızsam anneme sataşıyorum değilsen abime o da yoksa telefonun ucunda ki sevdiğime o da yoksa müziğe o da yoksa uykuya
Varsa alkol alıp uyurum
Korku açıp izlemek iyi geliyor kendi stresini unutuyorsun
Uyuyunca geçer modundayım.
Daha sıkıntılı bir güne uyanacağını bilirseniz bile mi?
Sinirlerimi ve duygularımı yapıştırıyor. O açıdan uyku iyi geliyor. Kötü bir güne uyansam bile o şekilde daha kontrolcü olabilirim.
Yatıştırıyor olacaktı.
Anladım, teşekkürler.
Rica ederim.
Allah'a içimi dökerek
Hiçbir şey yapmayarak.
Duygusunu yaşarım zamanla geçer.
Müzik dinleyerek..
Sigara ve kahveyle :)
Savaşarak
Hep ağlarım
sigara icerek
Ağlayarak