Bu gibi durumlar her insanın hayatında olan şeyler. Platonik aşk sizi bunalıma sokuyor ve her şeyden tiksinti duymanıza sebep oluyor. Duygusal anlamda tatmin olmak istiyorsunuz ama karşınızdaki kişi buna olanak sağlamıyor. Sizde hedefinizi başka yöne yöneltmelisiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılKendine yeni bir hobi edin neye ilgin varsa ona yönel ailenin yaptıkları şeyler bu dönemlerde canını sıkabilir belki ama emin ol hiç biri senin kötülüğün için değil ileride anlarsın platonik askinada gelince yüz vermiyorsa ver yolu gitsin hayat birinin peşinde koşacak kadar uzun değil ilk önce ben demesini öğren her sabah aynanın karşısında kendinin ne kadar değerli olduğunu kendini ne kadar çok sevdiğini hiç bir şeyin senden önemli olmadığını sesli şekilde söyle inan bana her şeyin değiştiğini göreceksin ☺️
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kafanı meşgul et. Mesela bir enstrüman çalmayı öğrenmeye çalış. Her zaman aynı insanların bulunduğu ortamdan uzaklaş farklı yerlerde takıl bu park da olabilir kafe de olabilir fark etmez. Az ama kaliteli ve düzenli uyu. Aileni ve/veya sevgilini filan suçlamayı bırak kendi hayatına odaklan
00 Yorumla
1 yılRutinlerini değiştirebilirsin canım. Aile ne yazıkki çatışmalarında kendi imkanlarını elde edebilene kadar olduğu gibi kabullenmen gerek. Geleneksel aileler karışır ama zamanla geçiyor bu durum emin olabilirsin. Kendin bir işte çalışınca artık karışmazlar kolay kolay. Kolay değil yaşadıkların haklısın🌺
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBence plan yaparak
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bir plan
1 yılşimdi okuduğum kadarıyla yasin çok büyük değil. çünkü Bu kadar abartıp kendi içindede büyütmen ve bunu dışarıyada vurman yaşıtlarınca normal. fakat sen bir bireysin önceliğin ailen dışarı çevreye göre başkalarının yasamlarina aldanarak isyanlara kalkman önce sana zarar vermeye başlar sonra aile içine yansır üstüne yanlış kararlar yanlış söylerler doğurur ve ileriki yaşlarında bu zamana kadardı yaptıklarından pişmanlıklar yaşamaya başlarsın. Sana verebileceğim en büyük tavsiye dışarıya göre iceriyi parçalama. kendin ol başkası olmaya çalışma ne olursa olsun.
112 Yorumla- 1 yıl
Ama sonuçta o da bir insan diğerleri dışarda takılırken o baksın mı?
- 1 yıl
@Boşbirisiyim zaten sorunda orada. herkesi insan kendine örnek alamaz doğruyu yanlışı ayırt etmeli insan. başlarını birseyler yapıyor onunda mı yapması lazım. nerde bu bireysellik nerde bu gelişim. bizler koyun değiliz ki sürüye dahil olmak için kendi benliklerimizden vazgeçelim. o dışarı çıkan gece yarılarına kadar gezen kızların kaçı geleceği için çaba sarf ediyor. kendi bireyselligi icin ne yapıyor. orada burada sürtme ile gezip tozmak ile önce kendi gelecegini sonrada aile huzurunu ellerine ile parçalıyor. yapmayın rica ediyorum. Bir kız kendi ayakları üstünde saglam durmalı durabilmesi içinde bazı zorluklara katlamalı ilerisi için geleceği için en önemlisi kendisi için fedakarlık yapmalı
- 1 yıl
Çok gerikafalısın. Yaşından ve içinde büyüdüğün kültürden dolayı mantıklı düşünemiyorsun. Ailesinin ona baskı yapmasının iyi yanı ne olabilir? Kızlarının iyiliğini düşündükleri için mi yaptıklarını söyleyeceksin yoksa? Başkalarının yaşamlarına aldandığı sonuca nasıl vardın anlamadım. Eğer o bir bireyse ailesinin onu esir almasına boyun eğmemeli.
- 1 yıl
@AylininGünlüğü iyi ki geri kafalıyım. eğer geri kafalı olmasaydım şu yazmış oldugun anlamsız daha yazılanları bile doğru düzgün okumayıp ne olduğunun farkına varamayan sen gibi cahille bir olup seviyemi düşürecektim. kızın yazmış olduğu şeyler ailesinin yüksek baskısı değil kızın ergenlik çağında olup en ufak bir kelimeyi bile büyütüp isyanlarda olması. Benim gözümde ailesinin doğru düzgün bir baskısı yok kız kafasında çok büyütüyor her bir durumu ama siz cahiller kendini akıllı zanneden ve boş boş konuşanlar ancak bu kadar idraak edebiliyor bunuda yaşınıza veriyorum
- 1 yıl
Ben yazdıklarını doğru düzgün okuduğum için bu yorumu yaptım. Sana katılmamam doğru okumadığım anlamına gelmez. Kızın en ufak kelimeyi büyüttüğünü nerden biliyorsun? Ailesinin söylediği bir kelimeden bahsetmemiş. Gerikafalı olduğun gibi cahilsin aynı zamanda. 22 yaş ergen değil yetişkindir. Biyolojik olarak bir insanın ergenliği 18 yaşında biter bazı erkeklerin 21’de biter ama hiçbir kızın ergenliği 18’den yukarı çıkamaz çünkü kızlar erken olgunlaşır. 22 yaşındaki biri genç yetişkindir. Yorumumdan cahil olduğum ve kendimi akıllı sandığım sonucunu çıkaramazsın çünkü ben senin gibi bir şey bilmediği hâlde biliyorumuş gibi konuşmadım. Ben de böyle söylemeni cehaletine ve yaşına veriyorum. Genç olmayan Türklerin çoğu çok cahil. Dediklerin tamamen cehaletten kaynaklı. O kadar cahilsin ki ailesini savunmak için savunuyorsun. Kız sadece ailesinden zorbalık gördüğünü yazmış neler yaptıklarını, dediklerini detaylıca yazmamış bu yüzden bir cümleyi büyüttüğünü söyleyemezsin.
- 1 yıl
@AylininGünlüğü way way way bir insana bu kadar mı batar söylenenler. çok düşündün mü bunları yazarken. Bu halde devam et sana niye batıyor orasını anlayamadım. kızın payına yorumunu düşünceni paylas. en azından senin gibi bir başkasının yapmış olduğu yoruma saygısızlık etmiyorum. Saygı ile yaklaşıyorum. ama sen saldıracak hatta birde tanımadığın birine hakaretvari ve aşağılayıcı kelimeler sarf ediyorsun. terbiyeye davet ediyorum seni eğer yok ise ötede oyma yoksa ben terbiyemi bozmak zorunda kalacam
- 1 yıl
Hayır kendisine örnek alıp almayacağını kendi bilir. Ailesinin baskı yapmaya hakkı yok. O artık doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta. Bence kadınları baskılamayıp buna terbiye demek yerine keşke erkeklere istedikleri herşeyi söyleme özgürlüğünü vermeseydik. Adam önüne gelenle yatıp erkektir diyolar. Hani terbiye?
- 1 yıl
@Boşbirisiyim boş birisin yoksa açıklama yapardım 😂😂
- 1 yıl
@neredeydiiinn yap bakalım açıklıycak bişiyin yok direk aşağılamayı seçiyosun
- 1 yıl
Bana batan bir şey yok. Sadece yanlışı düzelttim. Bu kadar sinirlenmene bakılırsa dediğim acı gerçekler sana batmış. Ne yazacağımı senden öğrenecek değilim. Alıngan birisin. Ben saygısızlık etmedim sana. Aşağılayıcı ve hakaretvari hangi kelimeyi söylemişim? Ben zaten terbiyeliyim bu yüzden terbiye davetine gerek yok.
- 1 yıl
@Boşbirisiyim kız espri yapiyom be 😂 yazıyı okumadım bile
- 1 yıl
@neredeydiiinn 😂
Bazen tek bir sıkıntı her şeyi tetikler hani nasıl desem birini seversin ya da ilgi duyarsın o seni kayde almaz sonra sen çok düşündüğün icin gece uykuların harap olur yani bilinçaltin kötü olmaya başlar kötü senaryolar hazirlar korkulara dönüşür gece uykudan sicrayip uyanmaya başlarsın sağlıksız bir hayat ama eğer çok çaresiz hissediyorsan önce namaz öğrenmeye çalış ve kıl Allahtan hayatin düzene girsin diye çokça dua et bir bakacaksın hayatin cicek bahçesi olmuş çünkü bazen ne yapmak istediğimizi bile bilmiyoruz ama Allaha gidince mutlaka bir kapi açılıyor ve kesinlikle 12 rekatlik hacet namazını öğren Allahın izni ile açılmaz dediğin kapılar açılır insanlar neden mutsuz biliyor musun yaraticidan uzaklastiktan sonra her şey dert gibi gelir Allah seni feraha çıkarsın inşallah.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşlar sadece kendine odaklanman gereken yaşlar, kariyerine yön vermen iyi bir yerlere gelmek için çaba göstermen gereken yaşlar, saçma sapan platonik aşk vs ile güzelim yaşlarını heba etme, daha çok gençsin, hayatına sevip sevineceğin insanlar girecek elbette, acele etme, çok da üstüne düşme, aile konusuna gelince emin ol şu an her 2 kızdan biri böyle bi aileye sahip, sen büyüyüp olgunlaştığında, ekonomik olarak bağımsız olup özgür bir kadın olduğunda sana mecburen saygı duyacaklar, ya da uzaklaşacaksın. Yeni sayfa nasıl açılır bilmiyorum, Ne konuda mutsuzsan onu değiştirmek için ufak ufak çabalamaya başla, hayatını birden komple değiştiremezsin, her şey zaman alır, sen mücadele konusunda azimli ol yeter ki her şey olur, hayatının geri kalanı istediğin gibi geçer umarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
1 yılMental olarak güçlü olmak zorndasn
Hayat böyle bir yer
inişli çıkışlı
Aşk problemleri ailevi sorunlar hatta maddi sıkıntılar hepsi birden artarak dibi boylayabilirsn
Ama her şey üst üste geldiğinde işte orası kaderinin değişeceği yerdir demiş mevlana10 Yorumla Görüştüğün insanlar sana huzur da verebilir seni huzurundan da edebilir. Seçici olmak tam da bu yüzden önemli. Seçiciliğin yanında bir de ne kadar seversen sev ama ruhuna hasardan başka bir şey vermeyeni hayatından çıkarma kararlılığı koymak çok önemli.
10 Yorumla
1 yılYani her şeyden önce bir iş imkanı olman gerekiyor maddi imkanın olduktan sonra bunları başarabilirsin yani hepimizin ailemizle anlaşamadığımız durumlarımız oluyor ama şu anki ekonomik koşullar ve ülke şartlarını göz önünde bulundurduğun zaman çok da kolay olduğunu söyleyemem işini
10 Yorumla
1 yılSadece harekete geç muhtemelen çok da irdeleyen bir zihne sahipsin. Plan yapmak bazen sadece erteleme davranışını tetikliyor. Yani her şeyde plan yapmaya çalışmak insanın kendisini sabote etmesine neden oluyor. Eğer bir adım atar emeklersen devamı gelecek hem atalarımız ne demiş " Hareket, berekettir."
00 YorumlaEkonomik özgürlüğünü ilk olarak kazanmalısın.
Ondan sonraki süreç zaten istediğin gibi şekillenir.
Karşına umarım seni hak eden güzel insanlar çıkar, bu biraz şans işi.20 YorumlaBu dünyadaki etrafında ne görüyorsan hepsinin sana vereceği mutluluk geçici bunu hiç unutma bu sana tek tavsiyem. Hiç 1 şey sürekli sana zevk vermeyecek. Ne yaparsan yap üstelik. Bundan ötesi kişisel alanına gireceği için yazmıyorum.
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum hiç sevgilim olmamasına rağmen bende karşılıklı bir şekilde sevgili bulmak istiyorum her zaman her seçimimde beni destekleyecek biri her kararı birlikte verebileceğimiz benim olmadığım yerde benim kararımı tahmin edip ona göre davranan birisini fakat her şeye rağmen beni seven birisini umarım bulurum ve umarım bulursunuz.
10 Yorumla
1 yılÇok basit ailenin dediğine gitceksin ama onlara kendini anlatmaya calişcan arkadaş çevreni degistirceksin seni uzenlerde uzaklascaksin ailen hariç ama çünkü bin kötü de olsa her zaman onlar olacak çevrende sende biraz onları anlamaya çalış herkes bu dönemden gecio.
10 Yorumla
1 yılOkuyorsan okulunu bitir. Eğer üniversite okumaya daha gelmediysen üniversiteyi başka şehirde oku. Bir meslek sahibi ol. Başka şehirde işe gir. Kpss ye girip başka şehire atan.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOna niye ihtiyacın oluyor ki platonik sevdiğin kişiye? Bence esas ihtiyacın sevilme ve anlaşılma ihtiyacı. Bunu her istediğin kişi vermek zorunda değil.
00 Yorumla
1 yılYa of cevap gitmedi sanırım yazmıştımki: platonik olduğun çocuğu hiç gözüm tutmadı engelle onu
02 Yorumla- 1 yıl
Zaten tekin birisi değil engelli
- 1 yıl
KGDJGDKGDJLF
1 yılKendine güvenilir bir gıdıklama partneri bul, seni yatağa dört köşeden sımsıkı gergin vaziyette bağlasın, ağzını ve gözlerini de bağlasın, sonrada çoraplarını seni uzun süre ayak tabanlarından ve gıdıklandığın diğer yerlerinden gıdıklayarak çırpınmabı ve kahkaha atmasını sağlasın, rahatlarsın, bunu dene.
00 YorumlaKimsenin hayatı istediği gibi değil. Ama seni çok iyi anlıyorum belli bir yaştan sonra evlilik olmayınca aile ile yaşamak çok zor. Bizde aynılarını yaşıyoruz. Bide şöyle bir şey var kanka hadi buldun birini oda aklı başında düzgün biri çıkmadı bu defada iş boşanmaya gidiyor. Akışına bıraktım ben sende bırak bence
00 Yorumla
1 yılSana bir şey diyim mi benim de ailem aynen öyleydi sonra bir işe girdim ve su an istediğim gibi çıkıyor um dışarı ve istediğim kadar olmasa da açık giyiniyor um manita yapmama kızıyorlar ama telefonumu karıştırmıyorlar artık bir işe gir kesinlikle tem tavsiyem
Veya okul mu okuyon acaba söyle ona göre bir tavsiye verim00 Yorumla
1 yılYeni bir sayfa açmayı deniyorum bu aralar ama bu pek kolay değil. Hâlâ içimde bir sıkıntı var. Kendimle baş başa kalmayi sevmiyorum derin düşüncelere dalıyorum. Ben severken mutluydum, gece uyurken telefonda sevdigim kadinin nefesini duyduğumda huzuru buluyordum. Lakin artık sevilmek isteyen insan yok, labirentin içerisinde gibiyim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılCesaretiniz ve kendinize güveniniz var mı?
Bunu gönülden istediğiniz konusunda ne kadar kendinizi tanıyor ve güveniyorsunuz?00 Yorumla Çevreni değiştirerek başla
10 YorumlaIlk olarak platonık sevdiğini silmekle başla zaafın olana barikat koy bu seni daha güçlü biri haline getirecek
20 Yorumla
1 yılÖnce hayatından memnun olmadığın şeyleri çıkararak.
15 Yorumla- 1 yıl
Bu her zaman elimizde mi
- 1 yıl
Gözlerin guzel mis nazar deymesin
- 1 yıl
Teşekkürler @demircan89
- 1 yıl
Haklısın bazen çok zor ama mecburuz
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılKendini tam anlamıyla keşfetmen gerekiyor, ne istiyorum, ne yaparsam hoşuma gider ve nasıl iyi hissederim gibi. Bunları anlar ve yaparsan kendini çok farklı hissedersin olumlu olarak, bir yerden sonra da bu erkekleri çekiyor zaten enerji olarak
20 Yorumla
1 yılİle başla evden ayrıl ve spor yap sağlıklı beslen ve eğlenmeye bak hayat kısa eğlen
00 Yorumla
1 yılHangi şehirde yaşıyorsun ki ona göre sana tavsiye de bulunayim
00 Yorumla
1 yılsenin ilk yapman gereken ayri eve cikmak baskici ailede kendini duzene sokamazsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılyeni bir sayfa açmak istiyorsan mantal olarak güçlü olmak zorundasın
00 Yorumla Çoğu kişi için değil işe yarar bir ortam yarat
00 Yorumla
1 yılMutsuz uyanmana sebep olan herkesi hayatından çıkart
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılBenim de haaytım şu an alt üst oldu. Ama hayat devam ediyor bir şekilde yeniden başlamak gerek
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Oncikle türkü dinleyin kitap okuyun inancınız ne bilmiyorum namaz kılın
01 YorumlaGeçmişi sil hergün biraz daha ileriyi düşün her şey zihinde
00 Yorumla
1 yılHerseyi oluruna birak herkes istedyi gi yasayamiyoki
00 Yorumlaseni anlayan senin gibi düşünen birisi ile sohbet etmelisin. sana yol arkadaşı gerek.
00 Yorumla
1 yılHangi şehirdesin? çalışmıyor musun? evdemisini, öğrencimisin
00 YorumlaYani aile durumun hakkında bir fikir vermem saçma olur fakat platonik olduğun kişiye ihtiyacının olmamasını sağlaman için önceliklerini farketmen gerekiyor. En basitinden sosyalleşmek önemli belki de asıl sevgiyle orada tanışıp bulacaksındır
00 YorumlaKendine güzel bir bisiklet al onunla bisiklet turlarına git sonra Bi Cafe ye git kendine güzel bir kahve söyle gözlerini uzaklara dik ve unutmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende ayni ya okuyor musun nerde yaşiyorsun gerçekten napicağimi bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılSana en iyi tavsiyem seninle ilgilen ve senin de az çok begenebildigin idare eder dediğin biriyle yeni bir ilişkiye başlamak. Öyle biri yoksa işe gir çıkar öyle biri belki
00 Yorumla
1 yılHayatımı anlatsam secdeye yatıp şükür edersin kardeşim elindekilerin kıymetini bil ve olduğun konumu güzelleştirmeye çalış her şey sende bitiyor 🌸🪽
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşine veya okulun varsa ona odaklan o zaman diğer şeyler kendi kendine daha güzel ilerliyor akışta 💜
00 Yorumla
1 yılüniversiteyi bahane ederek başka şehirde yaşamayı dene zamanla yaptığı baskılar azalacaktır belki orada yeni birileriyle tanışırsın zaman gösterir
00 YorumlaSosyal aktiviteler edinebilirsin misal dans İngilizce böylelikle yeni bir karakterle dünyada gelirsin
00 YorumlaKitap okuyarak dene başlarda sıkılırsan kendi sevkine göre aktivite belirle ve uygula mutlu olmaya bak kısacası 😄
00 Yorumla
1 yılArkadasım özellikle kadınlar iyi bir meslek edinmek zorunda. Edinsin ki. Kimseye eyvallahı olmasın laf yemesin kendi yagında pişsin..
09 Yorumla- 1 yıl
Mesleğimiz var yasayamiyoruz. Para yetmiyor ona ne diyeceksiniz
- 1 yıl
Konumuzla ne alaka?
- 1 yıl
Geçim derdi enflasyon farklı bi konu bi kadının eline para geçmesi kocadan babadan para almaması farklı bi konu. İlk konuyu başkasıyla tartışın.
- 1 yıl
Yeni mezunum daha diplomam bile elime geçmedi fakat çok sayıda ilana başvurdum. Çoğu deneyim istiyor 🥹
- 1 yıl
Bölümün neydi
- 1 yıl
İngilizce işletme
- 1 yıl
Bölümün süper bence iyi bi yere girersin
- 1 yıl
Sana yazan kim, işine bak.
- 1 yıl
Benim cevabıma yazıp birde gevezelenme
1 yılGecmisini silmeyen yeni sayfalar acmakta zorlanir acsa bile gecmis batar ona q
10 YorumlaBiraz malsın açık konuşmam gerekirse, sevdiğin var madem git açıl, red yersen kafana bile takma
10 YorumlaBen de aynı durumdayım. Sana verilen cevaplardan yararlanacağım😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZor zamanında yanında olmayan biriyle kendini heba etme. Gerçekten seni severek ilgilenen birini bulursan kaçırma derim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Çalışıyor musun bir işin var mı
03 Yorumla- 1 yıl
İşim yok ama 2 ay sonra girmeyi düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğer verecek bir insan bul ama harbi değer versin maddiyata fazla takılma evini geçindiriyorsa gerisi teferruat
00 Yorumla
1 yılKader açtırmaz o sayfayı
00 Yorumla
1 yılEkonomik özgürlük ve ayrı bir ev olmadan zor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu en iyi senin bilmen lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHalledersin sen bir şekilde
00 Yorumla Eğitim durumun nedir?
00 Yorumla
1 yılEn baştan düzelterek olur
01 Yorumla- 1 yıl
Kolay yani
1 yılBu kadar baskı yapılır mı bir kıza yaa
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılBende sıkıldım bu hayattan. Yapman gereken
01 Yorumla- 1 yıl
Off telefon kendi kendine yorumu gönderdi. Yapman gereken tek şey diyordum, plan ve program oluşturmak istediğin hayat doğrultusunda
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat