Ölmeden önce; gitmem; görmem, dokunmam, tatmam, yapmam gerekiyor dediğiniz şeyler neler? 

Ölmeden önce mutlaka şunu yapmalıyım gibi bir düşüncem hiç olmadı. Düşündüm, aklıma gelen şu oldu: Ben Kırım'ı çok seviyorum. Belki oraya yerleşip ömrümün son zamanını orada yaşamak olabilir.
Cevap
20Cevap
Ya en büyük Arzum bir dünya turu yapmak. Fakat öyle popüler yerler değil. Dünyanın her yerine gitmek ve görmek isterim.
Dünyanın heryerini göremezsin illaki göremiyecegin sokaklar olacak. Knk
Türkiye'yi karış karış gezmek bronzlaşmak yükseklik korkumu yenip paraşütle atlamak sörf yapmak en lüks arabaya binmek bla bla bla 🤪🤪
Liste yapmadim ama güzel seyelr olsun isterim
Dışarı çıkmak çalışmak gezmek eğlenmek hayatın güzelliklerinden faydalanmak gençliğimi yaşamak aşkı tatmak evlenmek
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğunu görmeden ölmem 😄
Projelerim hayallerim
Turan yurtlarını gezmek
Hacca gitmek
Çocuklarımın büyüdüğünü görmek istiyorum sadece. Amin.
Klasik otomobille Türkiye ve Avrupa turu yapmak. (Orta kasa Renault 9 Broadway)
İçinden ölüm geçen planlarım yok ki hep yaşamak üzerine
midye yemek istiyorum ama ailem izin vermiyo haram diye
Bakımlı kadınların ayaklarını yalamak ve koklamak. Olgun kadınlarla cinsellik yaşamak isterim.
Sevişmem, kendimi kaybedene kadsr sarhoş olmam, hiç bilmediğim tanımadığım biriyle dans etmem
🤣🤣🤣
Hiçbişiy kalmadı sadece ölmem lazım
Denizin üstünde yürümek
Yaparız bişeyler zamanı gelince
Dünya turu yapmak istiyorum
Söyleyemem engellersin
Babadağdan paraşütle atlamak 😓
Evlenmek…
Yapabileceğim her şeyi yaptım, biliyor olman gerekiyordu…
Yorumumu iki kere neden sildin bilmiyorum ama, yapabileceğim şeyi söylersen daha da memnun olurum hahaha
Git gide aksi ve çekilmez bir kadın oluyorsun, 40’dan sonra seni düşünemiyorum gerçekten 😅 Konumuza gelecek olursak da; büyüsü bozulacak bir durum yok, beni tanıyorsun sonuçta yani dinlemeyi isterim.
Bi ünlüyle tanışmak
Çok şey var çok.. 😅
Aile kurmak
Seninle bi çılgınlık
Hayvanlar yol ortasında napıyor püü..
Seks
uyumak
karşiki mahalledeki karı ile şeyapmalıyız
Yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?