Güncellemeler
1 yıl
Zoretanin depresyon yapar mı?
halsiz ve keyifsizim sanki kafamı taşıyamıyorum sürekli yatmak istiyorum kafamınn içi susmuyor ağlamak istiyorum mental çöküşte miyim bu durumu nasıl atlatabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence mutsuzluktan olabilir.
Depresyon ilerlerse çok sıkıntı olur. İstersen bi ailenle konuş. Psikiyatriye falan gidersn.
Depresyon kanaatine nasıl varsın
Kendi kendime düzeltemez miyim bu durumu aileme yansıtmamaya çalışıyorum onlara mutlu gözüküyorum
Vardın
@brk077 çünkü aynı şeyler bende de vardı psikiyatriste gittim. Sürekli yatma isteği keyifsizlik depresyon belirtileri
Bende öyle atlatmak istedim ama olmadı.
Psikiyatriste gittiğinde düzeldi mi peki ilaç mı kullandın
Çözüm antidepresanmı?
İlaç kullanıyorum hala ama ilaçlar yardımcı oluyo
Bu sıralar bende böyle hissediyorum 1 haftadan beri böyle 1 kaç kişi aynı sorumları buraya yazmış hortlatmak istedim
Seninle dertlesmek istedim su an 😭
Kimke
Ağla gitsin
Ağlayınca geçse keşke ağlıyorum da değişen olmuyo
Kim üzdü seni
Sevdiğim güvendiğim insanlar
20 25 neslin 30 ya hepsi bunalımda
Yeni insanlar tanırsın onlar düzeltir bir gün gelir onlar da bu hale sokar bu hayat böyle gelir geçer
Tam olarak öyle oldu zaten
Bıyık büküle büküle kaytan insan skle skle seytan olrms biraz şeytanlaşınca bu kadar üzülmezsin
Ben şeytanlaşamıyorum galiba en büyğk sıkıntım o kim ne yaparsa yapsın hemen affedip yapılanı görmezden geliyorum
Demek ki yeterince sağlam kazık yememişsin o diplomayı hak etmek istiyorsan Bir de benim kazıklamam lazım 😀
Kanka bu sıralar herkesde var aşlah çarpsın
Niye böyle yaa
Bir şey farkettim bende de var bir kaç kişi daha Böyle yazmış buraya
Havalardan olması lazım
Kafama taktığım çok şey var havalara bağlamayı bende isterdim ama pek onunla alakalı değil galiba benim durumum
Bir kaç kişi yazmıştı buraya ekonomi vs İşsizlik yaşanmışlıklar
Vs
Tukenmişlik
Napıcam 😭