Kişilik & Karakter Sabahları nasıl uyanıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor pozitif miNasıl uyuduğuma bağlı Genelde mutlu uyanırım pozitif. ya siz? herkese güzel bir hafta olsun. Süper Bir hafta başlangıcı✨ olsun Güncellemeler1 yıl Süper Soru. Bu sabah nasıl uyandın? Sabahları nasıl uyanıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sigara ve şarkılarla. 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Gözüm yastikta uyanıyorum birazcik daha uyusam diyorum. Genelde gözlerim şiş saçlar dağınık pozitif uyanmıyorum yani. 1 2 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Seninde güzel bir haftan olsun teşekkürler☺️ Yorumla Soran 1 yıl 🎊🎊🎊🎊 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bende ama kahvaltı yapınca uyanmış gibi hissediyorum😄 1 5 Yorumla düşşperisi 1 yıl Güzel uyandım sen😊 Yorumla Soran 1 yıl Eh işte hhdhdhd Yorumla düşşperisi 1 yıl Eh mi neden? Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla düşşperisi 1 yıl uykunu mu alamadın Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şöyle bir yerde uyansam kesin huzurlu kalkardım ama değişiyor. 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her sabah zor uyanıyorum 🙄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla u Bahar_555 1 yıl İşe gidiyorum Yorumla
Tadic32fireee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Bugün çok zor uyandımm, hafifte baş ağrım var 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsunnn Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Lanet ede ede :D 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaa Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl sabah uyanmam 1 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl uyanık olmasam burada işim ne Yorumla Soran 1 yıl Kaçta uyanıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öğlen 12 de Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Enerjik uyanıyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Enerjik 1 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Gergin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sigara ve şarkılarla.
Gözüm yastikta uyanıyorum birazcik daha uyusam diyorum. Genelde gözlerim şiş saçlar dağınık pozitif uyanmıyorum yani.
Seninde güzel bir haftan olsun teşekkürler☺️
🎊🎊🎊🎊
Bende ama kahvaltı yapınca uyanmış gibi hissediyorum😄
Güzel uyandım sen😊
Eh işte hhdhdhd
Eh mi neden?
Bilmem
uykunu mu alamadın
Şöyle bir yerde uyansam kesin huzurlu kalkardım ama değişiyor.
Her sabah zor uyanıyorum 🙄
Neden
İşe gidiyorum
Bugün çok zor uyandımm, hafifte baş ağrım var
Geçmiş olsunnn
Saçlarımı düzelterek 😂
Sabahın köründe bıkmış şekilde
Uyanmak istemeyerek 😂
Lanet ede ede :D
Haydaaa
:D
sabah uyanmam