İş, sosyal yaşam, aile ilişkileri, ikili ilişkiler, kendi yaşamın aklına gelen hangi alansa.
📌📌⬇️⬇️

İş, sosyal yaşam, aile ilişkileri, ikili ilişkiler, kendi yaşamın aklına gelen hangi alansa.
📌📌⬇️⬇️

İş yerinde kontrole ele alan bir insanım yoksa işimi yapamam özel hayatım da ise duruma göre değişiyor bazen Kendim yön verirken bazende yonlendirilmeyi seviyorum
İş yaşamında kontrolü kesinlikle ele alıyorum yoksa abuk subuk şeyler çok oluyor. İnsanları bir konu hakkında tembihlediğin halde yanlış yapıyor ve kazalara sebep oluyorlar çünkü. Bu yüzden genelde kimseye güvenemiyorum iş yerinde. İkili ilişkilerde ise karşıdakini tanımak için kontrolü genelde ona bırakıyorum. Gözlemliyorum izliyorum ve nasıl bir yol izlediğine bakıyorum. Çünkü insanları memnun etmek onları mutlu etmek gerçekten zor. Kendinden bir şeyler kaybetmemek için bazen hayır demesini bilmek lazım.
Hayır diyebilmek📌✅
Genellikle bana göre hayır diyebilmek çok zor. İnsanları kırmayı sevmiyorum. O yüzden diyemiyorum işte hayır.
Yalnız değilsin bu konuda toplumda genel bir sorun söylendiğinde her ne kadar kabul edilmese de🙄
Kontrolü ele almayı ve elimde tutmayı doğal refleks olarak yaparım her zaman. Başta fikirlerim ve hayatım olmak üzere dominant ve baskın karakterim sayesinde kimseye boyun eğmemeyi her zaman için öncelikli görür ve talep ederim. Kimseyle uyumlu olmak meraklısı olmadım insanlar çoğu zaman yönetebildikleri ezik kişilikleri daha fazla baştacı eder gibi görünürler fakat sonuçta onları da kullanıp atarlar. İnsan bence her zaman kontrolü ele almalı kendi hayatında.
Teşekkür ederimm 💝😎
Rica ederim🍀😇
Sonuca baktığımda hep benim dediğim olduğuna göre, ele alan taraf oluyormuşum.. 😄
Ahahah bende de öyledir genelde😂😂
Çok keyifli ama.. 😅
Evet ya ben zaferi harika😂😂😎
Kesinlikle.. 😅
Teşekkür ederim.. 😌✨
Cevap
21Cevap
Ben her zaman kontrolü elime alırım tabi ki de
😎😎
O esnada keyfim ve canım hangisini istiyorsa yapan tarafım.
Kontrolü elime alan kişi olurum genelde, ama bazen karşı taraftada saygı duymak lazım. Despot değilim
Tabiki çok insani😎🩵
Kontrolü genelde ele alırım ama ikili ilişkilerde belli alanlarda kontrolü beraber yaptığım oluyor.
Evet birbirinden ayrılan noktalar✅
Hep kontrolu ele almak bazen mümkün olmuyor. Karşı tarafı da önemsemek lazım.
👍🏻💫✅
Her daim kendi kararlarımı kendim veriyorum.
😎😎💃🏻
Kontrolüm dışında gelişen her şey rahatsız ediyor bir süre sonra, bazı kritik detaylarda yeterli özenin gösterilmeyeceğini düşünüyorum ve tek elden yönetmek istiyorum.
Ya hoş değil ama manipülatifim biraz kontrolü ele verdiğim zaman bile o ben kontrolüm altındadır hayat böyle tatlı oluyor bence
Uzmanlik alanlarimda soz sahibi benimdir ve karisilmasindan hoslanmam. Az fluluk varsa birak ben hallederim bos yapilmamali
her şeyde aşırı kontrolcu aşırı her boku düşen ama karşımdakı anı yaşayalım dıyor yapmıyorum mesala
Kontrolü elimden bırakmam hiçbir zaman 😀
😎😎
Bazen kontrolü elden bırakmam, bazen de salarım...
Her şeye rağmen kontrolü bırakmıyorum çünkü hep yarı panik halindeyim
Korumacıyımdır, kontrol daha çok korumacı olmamın sonucu olur.
Yerine göre ama genelde kontrolcü bir yapım var
Kontrolü ele alan tarafım
💯💯
Kesinlikle hislerin kuvvetli💯💃🏻
Yorumların birinde demişim ama olsun bakalım😂rica ederim:)
Ahahah tamam tamam demedim say şaka yapıyorum😂
Canın sağolsun:)))
🥂🥂🥂🙋🏻♀️
Kontrolü elden bırakmayanım ben çoğunlukla.
✅😎😎
Valla direkt orta yoldan gidenim
ben
Ahahah😆
Öyle 😂😂
Kontrol her zaman bende.
Harika💯
Aynen 😎♥️
Kontrole gerek yok akışına bırak
Kontrolcü olmak çok yorucu akışa bırakanım ben
Kontrolcü biri değilim
Her zaman kontrol bende olucak 😌