Kişilik & Karakter 32 yaşında bir kişinin size karşı şansı var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncel 32 yaşında bir kişinin size karşı şansı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet öyle bir kadına aşık olurum tabi ki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yasamadan bisey diyemem ama 22 yasindayken 31 yasinda biriyle uzun iliskim olmustu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır genç dururken yaşlıyı napayım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Genç duruyordur belki Cevap sahibi 1 yıl Sonuç olarak yaşlı dayı?
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evettt 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni neden engellemişsinki 🥺 Yorumla MelisaWest 1 yıl Sen kimsin kiii öğlşskzq Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Varr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet öyle bir kadına aşık olurum tabi ki de
Yasamadan bisey diyemem ama 22 yasindayken 31 yasinda biriyle uzun iliskim olmustu
Bana karşı mı? Evet var.
Hayır genç dururken yaşlıyı napayım
Genç duruyordur belki
Sonuç olarak yaşlı dayı?
Evettt
Beni neden engellemişsinki 🥺
Sen kimsin kiii öğlşskzq
Varr
Var.
Yok olamazda
Mümkün değil
5 yıla kadar yok