Giyim fiziksel görüntüden ziyade kişilik ve davranış olarak doğal ve samimi olmasını çok isterim. Olduğu gibi olsun , yapmacık olmadığı bir kimliğe bürünmesin ben onu her haliyle severim zaten
Doğru insanı bulunca hayatın anlamıdır evlilik, heleki seni tamamlamış ise bu iş tamamdır insan rol yapmamalı evlilikten önce neyse sonrasında o olmalı, evlilikten önce karşı tarafı rahat bırakıp sonrasında bir kalıba sokmaya çalışmak en büyük hata bence tam bir felaket, kendi haline bırakacaksın en doğal olanından bir insanın en güzle hali yüzündeki tebessümdür bu çok önemli makyaj falan hikaye bence.
Kesinlikle evet ben doğal insandan yanayım. Ben kendimde doğal olarak görünüyorum. Kimsenin birbirini kandırmasına gerek yok neyse o çünkü daha sonra beraber yaşanacaksa birbirlerinin her şeyini önceden bilmek lazım. Çünkü sonradan güzellikten yana olmasa da daha başka şeylerden pişmanlıklar doğabiliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Bakımlı olması yeter. İllaha pür makyaj yapmasına gerek yok. Karşı da değil takip yakıştırmasına. Abartı olmasına da gerek yok. Sonuç olarak kullanılan ürünler ne kadar doğal belli değil. Kendine baksın yeter. Öncelikle kendi olsun. Doğal olsun. İnsan olsun. Benim için kâfi.
Elbette, doğallığın güzelliğini her fırsatta savunacağım. Makyajı geçtim dudak dolgusu yaptırmayan kalmamış, konuşurken yüzlerine bakasım gelmiyor bödü bödü konuşuyorlar.. Ki evlilikten bahsediyorsak, gerek fiziki gerek manevi kusurlarını cüretkarca ortaya koymalı, koymalı ki onları da sevip benimsemeli, ve kusursuzluk tanımı oluşmalı aranızda.
Doğal haller tabiki tatlı samimi. Fakat doğal olacağım derken abartmamak gerek. Erkeklerin bazılarında denk geliyorum görüşlerde rahat gaz çıkarmak, geğirmek gibi hallere doğalız ne var gibisinden. Bu doğallık değil saygısızlık mesela.
Tabii ki doğal hali olmasını isterim zaten makyaj yapanlar falan estetik falan yapanlar hepsi bana aynı geliyor yani bir farkları yok ben bir farkı olsun isterim kendi güzelliği olsun isterim ne diyorlar ona özgüveni olsun isterim