Düzenli yürüyüş, yüzme ya da diğer spor aktivitelerinde bulunun.
Haftanın bir gününü keyif aldığınız bir hobiye ayırın.
Günlük en az 7-8 saat uyumaya dikkat edin.
Yoğun alkol tüketiminden uzak durun.
Hafif besinler tüketmeye ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin.
Uzun saatler aç kalmayın.
Sosyal medya ve internet kullanımını sınırlayın.
Her gün en az yarım saat kitap ya da gazete okuyun ve telefon konuşmalarını mümkün olduğunca azaltın.
Hafif müzikler dinleyin ve gün içinde gevşeme egzersizleri yapın.
Sigmund Freud'un dediği gibi: "Karşınızdaki insan, sizi neyin üzeceğini bildiği halde onu yapmaya devam ediyorsa bunun adı hata değildir. Düpedüz sizi gözden çıkarmıştır."
Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı.
Bazen kafamı kesip koparsam Sanki hiçbir sorunum kalmayacak dediğim Dönemlerim oldu geçmişte Ama bunun geçici olduğunun farkndaydm Depresyon bile insana bir şeyleri göstermek fark ettirmek icn gelir Neyi değiştirmem gerektiğini böylece buldm Öncelikle benim antidepresanm nedir? Aşk mı sevgi mi çikolata mı Yeteneklerm hobilerm mı bunlara yöneldim Sporu bedensel degl zaten sadece ruhsal sagligm için yapıyorm
Çok şükür gayet iyi 👍 insan sadece beden sağlığına değil ruh sağlığına da önem vermesi gerekiyor 👍herşeye rağmen insanları ve hayatı olduğu gibi kabul edip hayattan keyif almaya çalışıyorum yaş ilerledikçe olumsuzluklara bile farklı bir açıdan bakmayı öğrendim ve herşeye rağmen gülüyorum işte bu huyumu çok seviyorum 🥰❤️👍