Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Bence var en büyük düşmanımlardan biri olan kuzen arkadaşına hakkımda bişey demiş yani yattık demiş onu cesaretlendirmiş senle de yatar demiş aslında öyle bir şey yok yatmadık ben kurtuldum sonra kurtardılar sonra yine ben kurtuldum hep geçen seneki olayda da sezdim tuzağı kurtuldum yani arkadaşı beni şey sanıyor yatan 😡 bence arkadaşım da bir şey demiş ki yengem sapığın annesi diyor ki beni de engelledin mi? çünkü demiştir merveyle niye konuşmuyor demiştir ki artık herşeyi anlattı mı? bilmiyorum engelledi beni acaba neden engelledim anlattın mı? sıkıysa anlatsana tabiki anlatamazsın yalanlar ortaya çıkar çünkü yani o sanıyor ki ben onu engelledim onların hiç bir suçu yok
Arkamdan konuşanlar ayrı bir de yalan söyleyenler var, oldu, benim için değerli bir insana benim hakkımda olmadık manipülasyon yapanlar oldu. Onları cehenneme dek affetmeyeceğim. Bana bunun nedenini açıklayacaklar ve bedelini de ödeyecekler. Herbirini hakkımda salladıkları yalanlar yutsun diliyorum.. Tekrar tekrar söylüyorum onları asla affetmeyeceğim. Benim değer verdiğim ve güvendiğim, aynı şekilde bana değer veren güvenen arkadaşımı kafalamak için arkamdan konuşanlar oldu.. Hepsini ilahi adalete havale ettim daima..
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
İyi yapmışsın.. İlahi adalet diye bir şey var onlar bedelini öder.
Komşum kapı dinlediğimi idda etmişti. Beni kapısının önünde dururken görmüş. 1m genişliğindeki bina koridorunda birinin kapısının önünde durmuş olmak kapı dinlemek anlamına geliyormuş. Gerçekten inanılmaz bazı insanların hayal gücü.
Lisede okul değiştirmiştim. Okul açılmadan sınıfımdan bir kızla samimiyet kurmuştum beni sınıfına kuzenim diye tanıtmış sırf hava atmak için. Beni bozma falan demişti uzun süre o kızın kuzeni sanmışlardı beni djudjdjrkrh
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Coook. Hala daha. Aklını kiraya veren bundan 20yıl öncede vardı ,100yıl sonrada olacak. Bu tip karakter ve kişilikleri hiç ciddiye almadım, bundan sonrada almam. Yalandan hep kaçtım. Nefret ettim. Zaten istesemde söyleyemem.
Oldu açıkçası kırıldım hani konuşmayı kestikten sonra çikrinleşmesine gerek yoktu hani öğrenene kadar kendisine saygı bile duyuyordum şu an duymuyorum demek ki geçmişe saygısı olmayan biri.
Bir sürü oldu ama artık yoklar belli bir yaştan sonra bu tarz insanlara selam bile verilmemesi gerektiğini 30 yaşından sonra anladım çok sukur artık yoklar