Heryerden gidesim geliyor. İç sıkıntım tavan yapmış durumda. Beni eğlendiren aktiviteleri bile yapasım gelmiyor. Nereye gidersem gideyim oradan da gidesim geliyor. Dua, ilaç, meditasyon kar etmiyor.
Belki çevrendekilerden ya da kendinden ya da bir şeylerden beklentilerini çok yüksek tuttuğun ve beklentilerinin karşılanmadığını görünce farklı hislere kapılmış olabilirsin. Ben ise hayatı rolantiye aldım gidiyorum.
Tek ihtiyacın olan içindeki o küçük kıza sarılmak; sağlığın çok kıymetli olduğunu ve bu hayatın bize yalnızca bir kere verildiğini yeniden hatırlayıp tadını çıkarmak.
An da kalmak , elimizdeki küçük şeylerle mutlu olmak, tefekkür etmek, teslim olmak...
İnsanın yurdu da kurdu da kendidir...
Seçim bizim , nasıl yaşamak istiyoruz, hangi pencereden bakıp ne görmek istiyoruz?
Hiçbir yere sığamadığım hatta duvarların bile üstüme üstüme geldiği çok dönemim oldu. Yine olur, illaki olur. Önemli olan anlık o duyguyu yaşamak için kendimize fırsat vermek, kendimizi dinlemek ve fazla uzatmamaya çalışmak. Ben böyle zamanlarda kendimi dışarı atıyorum. İyi geliyor. İnşallah sende iyi olursun abla, hiçbir şey kalıcı değil. 😊♥️
Eskiden hiçbir yere sığamadığımı hissettiğimde gidebildiğim tek yer vardı şimdi ise gitmek isteyip gittiğimde toprağa bakmak bazen bana acaba artık benim de yerim orası mı diye düşündürmüyor değil ama maalesef halen daha nefes alıyorum artık aldığım nefesi sığdıramıyorum hiçbir yere. Galiba meselem bir yerlere sığmak değil de sığınmak gibi her şeyden uzaklaşıp bir kenara bırakıp onlardan kurtularak her şeyi unutturacak bir yere sığınmak. Bunu söylemesi güç çünkü sığınmak diyince aciziyet gibi geliyor ama alakası yok, kendin için sığınacak doğru yeri bulduğunda.
Almanyaya sığamadığım oluyor zaman zaman. İnsan sevdiklerinin yanında olmak istiyor daima. İnsan eğlenceli yolculuklara çıkıp macera yaşamak istiyor. Çamaşırla, bulaşıkla, yemekle kafayı bozmak değil. Gerçi benim sürekli gidesim gelir biryerlerden. Gitmek büyük lüks. Arabaya atlayıp biryerlere sürmek örneğin… Ama bazen de çok şükür demek lazım. Çok şükür sağlıklıyım. Çok şükür istediğim yere gidecek kadar sağlıklı ayaklarım. Çok şükür bedenimi çaresiz bir hastalık kemirmiyor. Gerisi halloluyor.