Hislerini kaybetmiş biri nasıl tekrar hissedebilir?

Eşimle 7 aylık bir evliliğimiz var ve çok fazla hata yaptı ben ne kadar onu affetmiş gibi görünsem de içten içe ve her geçen gün ondan uzaklaşıyorum üstelik gönül almayı da bilmiyor evde olduğu her an çok sessiz ev hiç konuşmuyoruz bende ona karşı kayıtsızım her şey olacağına varır kafasına girdim ancak ne mutluyum ne mutsuzum çok hissizim ve öylesine ot gibi yaşıyorum gibi hissediyorum onunla tekrar mutlu olmak istiyorum ama ona karşı hiç hissim yok pişmanlıkları bile yalan gibi hissediyorum bu yüzden bana yaklaşmak istese de hiç izin vermedim artık o da sormuyor bende zaten yeterince yabancıyım ona 2 aydır hiç yakınlaşma olmadı yani dokunma bile olmadı öpmeyi falan geçtim ev arkadaşı gibiyiz evi otel gibi kullanıyoruz ikimizde ben acaba kafamda bitirmiş miyim ben ne hissettiğimi de bilmiyorum ki sanki benim için yazılmış bi kader var ve ben ona uyuyorum hiçbir konuda bir hissim yok ne üzgünüm ne mutluyum ne yapacağımı da bilmiyorum kendimde de bir gelecek görmüyorum hani mecburen yaşıyorum sanki of umarım biraz olsun gerçekten açıklayabilmişimdir kendimi sizce ne yapayım nasıl mutlu olunur insan nasıl yaşadığını hisseder?

Hislerini kaybetmiş biri nasıl tekrar hissedebilir?