Kişilik & Karakter Kendimden 3 yaş küçük birine aşık oldum sizce çok mu kötüyüm🫣🫣🫣? Azgınkadınn345667 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben 23 o 20 Kendimden 3 yaş küçük birine aşık oldum sizce çok mu kötüyüm🫣🫣🫣? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır neden olsun.. kadının büyük olması daha güzeldir 0 0 Yorumla
selamcanımnabercanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Eger 22/23 yaşında isen ya da daha büyük bence normal sınır 5 yaş farkı fazlası abes kaçıyor 0 0 Yorumla
Veledulkeskul Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Kadinin buyuk oldugu cogu iliski mutlu iliskilerdir aslina bakarsan 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Normal bence.))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 3 yaş ne ben 13 yaş büyük birine aşık oldum 🥲 1 6 Yorumla Azgınkadınn345667 1 yıl Kız ben de 13 yaş büyük birine aşık olmuştum😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama beni istemiyo çok küçüğüm diye 🥲 Yorumla Azgınkadınn345667 1 yıl Kaç yaşındasın ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 19 yaşındayım Yorumla Azgınkadınn345667 1 yıl Ben de 19 yaşındayken 13 yaş büyük birinden hoşlanıyprdum ama çıkarcı çıktı dikkatli ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu öyle biri değildi iyiydi ama olmadı 🥹 Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 684 cevap paylaştı. Yoo olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır neden olsun.. kadının büyük olması daha güzeldir
Eger 22/23 yaşında isen ya da daha büyük bence normal sınır 5 yaş farkı fazlası abes kaçıyor
Aşkın yaşla ilgisi yok ve engel olmadığını düşünüyorum ben
Kadinin buyuk oldugu cogu iliski mutlu iliskilerdir aslina bakarsan
Nickine bakılırsa kötüsün cok kötüsün
Normal bence.)))
3 yaş ne ben 13 yaş büyük birine aşık oldum 🥲
Kız ben de 13 yaş büyük birine aşık olmuştum😅😅😅
Ama beni istemiyo çok küçüğüm diye 🥲
Kaç yaşındasın ki
19 yaşındayım
Ben de 19 yaşındayken 13 yaş büyük birinden hoşlanıyprdum ama çıkarcı çıktı dikkatli ol
Bu öyle biri değildi iyiydi ama olmadı 🥹
Aşkın yaşı yoktur
Normal
Olabilir sin
kötü değilsin
Yoo olabilir
Hayır çok normal
bir şey olmaz
Seni bad girl seni