Kişilik & Karakter "Anlatmaktan yoruldum" dediğin bir şey var mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor "Artık anlatmıyorum acılarım bile ciddiye alınmıyor " SozsuzZaman 🌺 "Anlatmaktan yoruldum" dediğin bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet maalesef çok şey var 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var var olmaz mı? Anlatmaktan vazgeçtim artık. 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlık olayları bile anlatmak darlıyo yaşar geçerim 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Maalesef anlatmaktan yorulmuyorum konuşkanım 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Duygularımı anlatmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet maalesef çok şey var
Derdim içimde kalsın
Var var olmaz mı? Anlatmaktan vazgeçtim artık.
Anlık olayları bile anlatmak darlıyo yaşar geçerim
Maalesef anlatmaktan yorulmuyorum konuşkanım
Duygularımı anlatmak