Açık sözlü olmak iyidir iyi.
En kötü ihtimalle sonradan kaybedeceklerini en başta kaybedersin.
"Mark Twain"
💯💯📌

Açık sözlü olmak iyidir iyi.
En kötü ihtimalle sonradan kaybedeceklerini en başta kaybedersin.
"Mark Twain"
💯💯📌

Sen nekadar anlatırsan anlat insanların seni gördüğü kadarsındır önceleri bunu çok yapardım ama sonra bunun bir getirisi olmadığını farkettim , sana şöyle burdan bir örnek veriyim geçen yaz memlekete tatile gitmiştim ( Kastamonu ) görsel bir soru açmıştım Almanya'da yaşayan bir beyefendi beni aşağılayıcı bir üslupla sen memlekete gitmeyi tatil mi saniyorsun , sizin gibiler anca oraya gider zaten ben tatile Marmaris'e gider 5 yıldızlı otelde tatilimi yaparım vss tarzında şeyler yazmıştı ben buna cevap vermeye çalışıyorum sizin bütçeniz buna elverişli olabilir ama benim sizin gibi bir hayatım yok paradan ziyade benim ailem orada dedim bu hala aynı tarzda beni küçük görmeye çalışıyor bende dedim herkesin mutluluk tablosu farklı olur sen 5 yıldızlı otel de mutlu olursun ben köyde ailemin yanında mutlu oluyorum diye açıklamada bulundum hem gönlümü hem çenemi yordum sonrasında okadar kendime kızdım ki niye açıklama yapıyorum ki tamam begenmiyorsa begenmiyordur herkesin yaşam kalitesi aynı degilki tamam de geç oyuzden artık kendimi açıklama gereği duymuyorum
Ya canını sıkma benzeri şeylerde de bal💫Daha soruyu bile tam okumayıp bu ne yaa falan diye tepkiler veriyorlar yazmak serbest nede olsa istediklerini diyorlar gül geç canım gerçi sende artık benzeri yorumlarda gülüyorsundur alışıyor insan:)) Hayal ettiği hayattalar çoğu istisnalar da var tabi değerli iyi insanlar🌺
Gerçekten öyle canım alışıyor insan bunun gibi ne örneklerle karşılıyoruz bu sadece en basiti kalıyor
Evet çok çok öyle. Ciddiye alamıyorum başkasının mutluluğunu kendisine mutsuzluk edinenleri.😂
Kesinlikle bir kaybediş oluyor, arınıyorsun. Arındıkça da yalnız kalıyorsun. Bir bakmışsın etrafında olan kişiler sadece çıkar ilişkisi kurmaya çalışan insanlar, dost veya arkadaş arayan yok. Çok üzücü! Ailen en iyi dostun oluyor!
Günaydın. Teşekkür ederim
Günaydın rica ederim🍀
Evet zaman zaman yorar ama ben anlatmak istediğimi anlatmadan rahat edemem.. Yanlış anlaşılmaktansa onu düzeltmek için elimden geleni yaparım..
Evet yoruyordu ama artık kendimi anlatmıyorum fazla anlamak isteyen anlıyor zaten.
Öyle💯
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim💐
Cevap
28Cevap
Önceden kendimi saatlerce anlatırdım insanlara, artık bunu bırakalı uzun zaman oldu kim neyi nasıl istiyor ise öyle anlasın
Olduğu gibi kabullenmek harika🩷🤌🏻🧿
Evet kendimi anlatmak beni yoruyor artık. karşımda ki insan çözsün beni.
Anlattığın değil, karşındakinin anladığı kadarsın. Sen ona gökyüzünün güzelliklerinden bahsederken o sadece tavanı görüyorsa, bilemez asla bunu ve anlayamaz. Bu sebeple anlatacakların, karşındakinin seviyesi ile orantılı olmalı, aksi halde sende gökyüzünden uzaklaşmaya başlıyorsun.
💯💯💫
Kendini, anlayan birine anlatmak insanı yormaz. Anlayışsız veya anlamak istemeyen, kendi istediklerini duymak isteyen kişi insanı yorar.
Kendimi anlatmaktan yorulmam fakat karşımdaki bu çabaya değmiyorsa mutlaka gizli tutarım ketumumdur o anlamda.. Beni bilmeyi haketmeyene en iyisi hiçbir şey söylemeden muhatabiyete mesafeyi koymak. Kendimi anlatmamı hakeden biriyse zevkle anlatırım kendimi. Bu da yormaz kesinlikle. Ben anlatırım o değerli insan beni dinler sonra o anlatır ben onu zevkle dinlerim. Mesele anlatmak değil karşılıklı olarak birbirlerini haketmek esasen.
Beni dinlemesini istediğim birileri varsa eger benim için, yorucu değil tam tersi iyi gelir.. uzun uzun anlatırım da, dinlerim de
Bende açıklayıcı konuşurum hep mesleki etki biraz da anlıyorum seni🩷
🌸🌸
Soruyu görünce çok yorduğunu farkettim.. Neyse bir yerden başlamak iyidir..
Farkındalık uyandırmasına mutlu oldum🩵🍀Kesinlikle öyle ve ben inanıyorum başlayacak ve başaracaksın tatlım🩷
Bazen yoruyor ama sana anlatmak yormuyor. Beni en iyi dinleyen sensin güzel psikoloğum 💐💙
Teşekkürler canım bende seni keyifle dinliyorum her zaman anlatabilirsin sende dinlerken beni yormuyorsun💫💐
Kendimi anlatan bir otobiyografi kitabı yazdım şu an piyasada ve satılıyor
Yeter okumak isteyene işte fazlasıyla😇
Anlamak isteyene yeter anlamında dedim:)
Karşımdakinin kafası kalınsa hiç uğraşmam. Normal insan zaten seni anlıyor
Ahaha doğru çok açık sözlüsün😂
Hayır kendimi anlatmam ben. Yaşayıp hissetmek daha mantkıklı
😎😎
Hayır kendimi anlatmayı severim
(övmek olarak değil )
✅🤌🏻
Pek yormuyor ama karşındaki ne kadar dinliyor onu bilmek gerekli
İyi dinleyici olmak gerek👍🏻
Dinlemekten ziyade karşıdakini anlaya bilmek önemli bizde ön yargı var ne hikmetse anlamadan yargı devreye giriyor
Evet var o burada da var soruyu okuyup anlamadan bu ne ya gibi tepkiler falan😆
Aynen öyle vallahi bir oku düşün beynin algılasın cevap yaz dimi
Neden biscolatagirl esmerlik mi var
Evet kendimi anlatmaktan yoruyor ama genellikle kimseye kendinden bahsetmiyorum herkese öyle kolay kolay anlatmam. Çok güvendiğim varsa çok nadir olarak anlatırım.
Anlamayacak insanlara anlatmak yoruyor, anlayacağını düşünüp anlattığım insanın anlamaması büyük hayal kırıklığı.
Ben anlatmayayım ama beni doğru anlasınlar..
Saatlerce anlatsam da anlaşılmam..
Yaşayarak öğrenmeleri daha etkili bir öğrenim olur..
Evet ama hiç olur olmadık anda kendimi anlatıyorum. Aşırı sert hirsekilde oluyor bu.
Kendimi anlatacak yerlerim ağrıyor o yüzden kendimi anlatmam
Eskiden anlatmak için çaba gösterirdim, şimdi kim neyi nasıl anlıyorsun anlasın
Evet artık yoruyor, beni anlayan insan lazım önce anlatabilmem için..
Evet o yüzden anlaşılmak isterim sürekli kendimi anlatmak zorunda kaldığım bir iletişimde durmam
evet bu yüzden artık s1kseler kimseye bişi anlatmam
kendimide anlatmam.
Bu aralar gerçekten kendimi anlatmaya çalışıp anlatamamaktan o kadar yoruldum ki
Evet yorar fakat dürüstlük en önde gelen bir özelliktir benim için
Yoruyor çoğu zaman. Sessiz kalıyorum
Susmak bazen en sesli ifade biçimi tabi anlayana🙃😌
"İnsanın evi, anlaşıldığı yerdir." Henüz evimi bulamadım ve çok yoruldum.
Hayır sabaha kadar anlatırım canım kendim
Maşallah🧿🩵
evet o yüzden değer mi diye bakıyorum : )
Söyleyene ve söyletene bakarım misali:)
Yormazda ne yapar.. insanlar işine geldiği yerden anliyor
Evet yorar. Uğraşmam bunun için.
Yorulacaksam kendimi anlatmam.
Yok sadece iki kelime ( ben buyum) bitti🤣🤣
Her defasında yeni birisine anlatmak yoruyor
Evet o yüzden anlatmıyorum.
Hayır ) kendimi anlayabilecek insana tanıtırım.
Kimseye kendimi anlatmak için çaba sarf etmem
Fazla anlatmaya çalışmıyorum daha kısa yol
Yorulurum ben anlatamam.
Yoruyor. Anlatmak istemiyorum.
İnsanı zamanla tanımak lazım
Nie anlatalim ki zorumuz ne :d
Anlatma zorunda değilsinki zaten 😂😂
Evet o yüzden anlatmıyorsun
Duruma bağlı
Uğraşmam
Evettt
Bazen