Gidip yanına cesaretin varsa yüzüme söyle arkamdan konuşma diye karşısına geçerim.. Ben kimseyle kötü bir ayrılık yaşamadım, düşman da olmadım, arkasından hiç konuşmadım.. Bu yüzden buna rağmen arkamdan konuşmaya kalkarsa haddini bildiririm..
Ben ayrılık sonrası yenilenmeyi sağlarım hayatımda. Arkamdan konuşan sadece m@ldır. Hayatımdan defettiğim kişiyi her yerden engellerim iletişimi kökünden keserim, o kişi benim için çoktan ölmüş ve yok olmuş demektir. Saygı da hayranlık da duymadığım için dediklerini ciddiye de almam, ciddiye almadığım için karşı cevap ta vermem. Havaya konuşur sadece kendi kendisine konuşur, bilâkis olduğum yerde ibretle şükrederim hayatımdan defolduğu için.
Arkamdan konuşması için gereken malzemeyi vermeyeceğimden dolayı kötü konuşamaz. Güveni sarsacak herhangi bir durumdan dolayı ayrılmışsak, ben de onu kaybetmemek için hiç bir şey yapmamışsam arkamdan konuşmakla haklıdır. Yanlış yapan; ardında bıraktığı enkazdan iyi sözler duymayı beklememeli.
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
O kadar karakter yoksunu birini kaale bile almam ben ya. Çok oluyor öyle insanların iyiyken iyi olup sonra bir şeylere hayır dediğinizde gerçek yüzlerini ortaya döktüğü shsh
Yani rica edecegim kopek diyerek kopeklere hakaret etmeyelim nsndb zaten arkamizdan kotu konusan varsa kuyrugunu fena ezmişiz demektir zamaninda. Kulagim sagir gozum kör olur o kisilere duymam dediklerini.