Yaa ben liseye giderken yaz tatillerinde çalışırdım kitap defter parami kazanmak için bir gün hiç unutmuyorum işyerinde öğleden sonra 4 5 gibi uyuyup kalmışım 😂 patronum gelmiş iş yerine ben uyuyorum adam seslendi bana kalkınca o utancimi mahcupluğumu anlatamam yerin dibine girdim Allah'tan adam bir şey demedi sağolsun günaydın diyip gitmişti odasına 😂😂
En uyuklayıp uyuyakaldığım yer yolculuk esnasında oluyor en fazla da geceleri. Uyumamak için film, dizi, müzik bir şekilde kendimi uyanık tutmaya çok çabalarım ama illaki biraz on beş dakika bile olsa uyuklarım, ama çoğu zaman da zor uykuya daldığım için pek uyumam. Uyuyabilmek için kendimi güvende hissetmem çok önemli. Evimden hatta odamdan başka yerde pek uyuduğum görülmez 🙂
Metroda uyuyup durakları kaçırmıştım. Otobüste hep uyuyorum. Seminerde falan uyumuşluğum da, var. Hatta bu sene seçimde görevliydim. Hiç uyumadan gittim otururken uyuyordum ara ara, sakinken tabi🤣 Not: çok uykucu biri değilim 🤣
Bir gün İstanbul 'a gittiğimde bildiğin toplu taşımada uyuya kaldım ama kısa süreli yani. Kanlıca'dan Uskudar'a doğru fena trafik vardı, ben de sabah uçakla epey erken geldiğim için uykusuzdum. Uyuklaya uyuklaya zor varmistim, hiç unutmam... 😄 @spadess
Sabah 07.55 uçağıyla Antalya'dan İstanbul'a gidecek kadar önem verdiğin an dilimleri olunca, bunu önemsemiyorsun; öznenin değeri zamanı yok sayıyor:) Ne güzel, ne taraftasın?
Arkadaşımın YL anketine de lütfen katılalım, es geçmeyelim :D
Hayır hiç gelmedim ama gelmek istiyorum çünkü çok güzel yer diyorlar, ben bir ay sonra yıllık izine çıkacağım Muğla'ya gitmeyi düşünüyorum belki ordan Antalya'ya geçmeyi düşünüyorum. Sen Antalya da mı oturuyorsun? :)
Bende Bodruma gidecektim 😃 merak ediyorum resimleri gördüm. Çok sevdiğim yazarı var kendisi gitmiş oraya tavsiye etti. Bodrum'a gitmişken Güllük'e geçerim belki.☺ Antalya'nın neresinde oturuyorsun?
Seni manipüle etmek istemiyorum, yine de sen bilirsin ama madem yıllık izine çıkacaksın, Antalya'ya da uğra bence. Batı Antalya (Kaş, Olimpos, Çıralı özellikle) enfes yeşili ve mavisiyle gözlere tablo tablo işleyen desenler diyebilirim. Bodrum'u tavsiye eden yazar kimdi?
Ben Antalya merkezdeyim, Muratpaşa 100. Yıl'da oturuyorum. Gelirsen bir kahveleriz 😄
Gelmeyi çok istiyorum Antalya'ya, gezecek yerler vardır. Bircan Yıldırım yazarı tavsiye etti kendisi 2 sene önce Bodrum'a gitmiş çok güzel yerler oraya mutlaka gidin dedi, bende merak ettim kendimi planladım☺ Tabi Antalya'ya uğrarsam seve seve gelirim😃
Çıralı, Olimpos ve Kaş'a internetten bak, Batı Antalya benim icin cok başka. Alanya da popüler fakat ben orayı pek sevmiyorum, hem saydığım yerler gibi yeşil ve mavinin aşkı pek yok hem de gece kulübü gibi ortamlar çok olduğu için arizona kertenkelesi ve keko dolu 😂
O zaman Bodrum'la açılışı yap, vaktin ve imkanın olursa Antalya da yapabilirsin. Buraya da uğramak istersen bekleriz, şimdiden iyi tatiller olsun:)
Gezmek benim için de bir hobi, mesela İstanbul da öyle; çoğu yerini çok iyi biliyorum ama geldiğimde hâlâ o ilk kez görmüş gibi etkileyici ruhu hissediyorum.
Sen Bodrum ve Güllük'le tura başla bakalım, Antalya'ya da uğrarsan bilgim olsun. Ben de bu Temmuz'un 15'i gibi İstanbul'a geleceğim, çok özledim... 💫
Doğrudur, bilmediğin yerleri gezmek hem tecrübe kazandırır hemde bir hobidir. Ne güzel.. Tabii bende zamanı bekliyorum. İstanbul'a gelmen 15 gün kalmış hasretini giderirsin. İstanbul'a bekleriz..☺
Bursa'da çalıştığım sırada mesken ve OSB arası servisle gidip gelirdim. Servisle giderken , çoğu zaman gelirken uyurdum. Serviste. şimdilerse evde bol bol uyuyorum :)
Büyüdükten sonra benden kaybolan özelliktir. Yatağım dışında bir yerde asla uyuyamıyorum. Özellikle otobüslerde uyuyanlara ben de isterim moduyla ayran hayran bakıyorum.