Bu sosyal arkadaş olur, sevgili veya eş olur, kanka veya akraba olur. Mutlaka bir yol gösterecek, örnek alacak, ya da sevilme, ilgilenilme gibi eksikleri onunla mı tamamlamaya çalışır

Bu sosyal arkadaş olur, sevgili veya eş olur, kanka veya akraba olur. Mutlaka bir yol gösterecek, örnek alacak, ya da sevilme, ilgilenilme gibi eksikleri onunla mı tamamlamaya çalışır

Evet hayatım.. Ama bu gerçekten sevdiğin bir insanla olur.. Duygularını gerçekten hissettiğin bir insanla bu eksikliği tamamlayabiliriz.. Sevgi kolay bulunan bir şey değil, bulduğunda ise değer kıymet bilmek gerekir.. Ben sevgimin karşılığını buldum. İyiki yollarımız kesişti iyi ki.. ❤️
Bir elmanın yarısı biri sensin biri ben.. 🩷🩵
Bilmem mi hayatım.. 😍 Her yerde ve zamanda adım dillerinde olduğundan eminim.. 🥰
Sadece gerçek ve karşılıklı aşkla kadın ve erkek birbirlerini tamamlayabilirler, kadının ve erkeğin sevilme duygusunu hissetmeleri bir tek birbirlerine bağlı olmalarından, birbirlerinden güç almalarından, uyumlu ve istikrarlı olarak birbirlerini sevmelerinden kaynaklanır.. İnsan tüm diğer eksikliklerini kendi tek başına tamamlar ama sevgi ve aşk duygusu söz konusu olduğunda tüm dünyada hayranları olan bir insan bile sevdiği ve sevildiği güvenli bir insanla tamamlanır.
Teşekkürler 🙂
Cevap
16Cevap
Ben de eksik olan sevgi var bunu da tabi ki de sevdiğim bir kadın olursa anca o şekilde karşılayabilirim.. bunun dışında bana benzeyen kadınla daha mutlu olurum ben.. benden zıt ve her konuda anlaşamadığım kişi beni kendine çekemez. zaten zıt olanların aşkı da sevgisi de bitiyor bir süre sonra..
Kesinlikle öyle oyuzden zıt kutuplar birbirini çeker teorisi doğrudur insan kendinde olmayanı başkasında bulup tamamlar işte
Hayır alakası yok. Bence eksiklikten ziyade birbirine iyi geldiği için ister.
Ne demiş ozdemir Asaf
Herkes fazlasıyla sevmiş ben ise eksikleri ile sevdim, 2 ayrı bedende tek ruh olmak, tamamlanmak önemli.
Eksik olanı tamamlayacaksa doğru kişi olmalı, gerçekten saf bir sevgiye sahip olmalı yoksa hiçbir anlamı yok, tamamlamaktan ziyade sende olanı da alıp götürür. İlişkide eksik tamamlamaktan ziyade, olanların benzer olması daha mantıklı geliyor, ortak bir noktada buluşmak gibi.
Karşı cinste tamamlamak isteyeceğim tek şey aşkımı alacağım karşılıktır
Yok öyle elmanın yarısı benim yarısı sevdiğim falan.. Hikaye bunlar.. Hayat tozpembe hayaller kurmak için fazla kısa.. Boşa kimse ümitlenmesin..
Evet çoğu insanda var bu. Ama kendine yetemeyenlerin ya da yetemeyeceklerin kapıldığı bir anksiyete biçimi. Kendine değer ve ilgi gösteren bunlara ihtiyaç duymaz.
Tamamlamak isteyen yok sanki şimdilerde.. İnsanlar ben senden meziyetliyim demeye getiriyorlar çoğu zaman... Karşısındakinde eksik bulma derdinden kendisindeki eksikleri göremiyor.
Bende böyle gördüm içindeki boşluğu tamamlayacak birilerinin olabileceğini hissettim ama yalan bence belkide benimki yalandı insan ancak kendi eksiğini kendi tamamlar bir başkası o boşluğu dolduramaz çünkü o gittiğinde daha büyük bir boşlukla baş başa kalabilme ihtimali var söylediklerimde ne kadar doğruyum ne kadar yanlış bilmiyorum
Evet ister ama mümükün değil o.. Aynısını o istiyor. Ondaki sana uymuyor, sendeki ona uymuyor, kavga dövüş ayrılık, evliysen boşanma.
Evet bazen mantığıyla beni tamamlamali, bazen de sevgisiyle. Bazen senin bakamadığı yerden bakabilmeli senin tikandigin noktada..
Bilmiyorum hiç bende olmayanı başkasında aramadım
O eskidendi.
Şimdilerde kendi eksikliklerini saldırarak tamamlıyor insanlar.
Kendimde eksik olan bir şey hiçbir zaman karşı cinsten aramadım
Kendi cinsindede yaparsın bunu illaki karşı cinse gerek yok
Kadın ve erkek puzzle parçası gibidir birbirini tamamlar
Öyle olur ama yanlış işte
Çok yanlış bir yaklaşım. Bireyler kendi kendilerini tamamlamalı, tamamlayabilmeli
Bir bakıma öyle
Ben oyle yapmam
Ruh eşleri birbirlerini tamamlar.
Eksiksen seni kimse tamamlayamaz
Evet olabilir
Genel olarak öyle diyebiliriz
Bende öyle sandım ama o beni eksik etti tamamlamak yerine
Oda menfaat yoksunu kendini tamamlayan herkes gider
Olabilir, yorum yapmak zor.
istemem
Evet ama yanlış parçaya denk gelmek var bide
Bence öyle..