Kendinizi başkasına anlatmayın.
Sizi sevenin buna ihtiyacı yoktur.
Sevmeyen de inanmayacaktır zaten.
"Herakleitos"
🩵💫⭐

Kendinizi başkasına anlatmayın.
Sizi sevenin buna ihtiyacı yoktur.
Sevmeyen de inanmayacaktır zaten.
"Herakleitos"
🩵💫⭐

Hayır olmaz tabi ki de. zaten beni tanıyan insan çoktan tanıdığı için kendimi çok ifade etmeme gerek kalmaz birbirimizin neler demek istediğini ya da nasıl kişilik de olduğumuzu çok iyi bilir ve anlarız zaten.. arada güven varsa sorun olmuyor genellikle.
💯💯
Yok ya ben kelimeleri uzun uzun kurmayı sevmiyorum yani bir şey anlatacaksan bir insana direk kestirme yoldan anlatıyorum ama tabii ki karşımdaki insanı da anlayış şekli aynı zamanda beni dinleme şekli veya beni anlama şekli önemli O yüzden karşımdaki insanın anlama şekline ve kapasitesine göre hareket etmeyi tercih ederim.
"Kelimeleri uzun uzun kurmayı sevmiyorum. Bir şey anlatırken doğrudan ve kısa yoldan iletişime geçmeyi tercih ediyorum. Ancak, karşımdaki kişinin anlama şekli ve kapasitesi önemli; bu nedenle onların dinleme ve anlama biçimine göre hareket etmek gerektiğine inanıyorum."
Uzun kelime cümleler yorar zaten konuşurkende yazarkende
Evet
Cevap
10Cevap
Konuşkan ve Kendimi çok rahat ifade eden birisiyim zaten oyuzden detaylı bir şekilde anlatırım 😂 anlarsa anlar zaten anlamazsada sıkıntı yok hallederiz 😂
Belli oluyor o zaten reelde tanımasam bile🌺
Dimi ama 😂 edebiyatım ve insan iliskilerim çok iyidir oyuzden sanırım teveccühünüz teşekkür ederim güzel bayan 🙏🥰🌺
Rica ederim bal gerçekler sosyal zekası yüksek birisin ve analiz tespitleri kuvvetli🌺🩷
🙏🌺❤️🥰
Karşımdakinin kendimi anlatsam dahi algılayamayacağını işine gelmeyeceğini ya da bana inanmayacağını bile bile anlatıyorum. Belki diyorum samimidir ve samimiyete inanır. Ama hiç şaşırtmıyor. Kendi beyinlerinde seni nereye koydularsa sen o sun. Düşünceni yalnış yorumladı ve sana sapık mı dedi ne yaparsan yap sapıksın.
Bazen bende yapıyorum bunu😀
Aslında bu biraz da karşının tutumuna, nasıl dinlediğine ve sohbet iştirak edip etmediğine bağlı. Tek başıma konuşur gibi dakikalarca ifade etmeye çalışırsam bunda bende bir süre sonra sıkılır "ee daha daha ne var ne yok" moduna geçerim
Haklı olarak😄
Kendimi ifade ederken o kadar detaylara girmem. Hiçbir zaman kendimi çok fazla ifade etmem zamanla herkes birbirini tanıyor zaten.
Haklısın🍀
✅✅
Evet oluyor bazen, bu konu ya nasıl geldik oluyor sonra 😂
😅😅
şeytan detaylarda gizlidir. belki beni anlamak için o detaylarda ki şeytanı bulmalısın
Şeytanlığa gerek yok melek kadar ney açık olmak daha iyi😂
Net***
hayır
kendimi ifade etme konusunda hep net oldum
Tebrikler✨
İnsanlara kendimi açiklamayi birakali çok oldu. Gerçekten. Böyle yapmak istedim böyle oldu böyle tercih ettim. Nokta 😌
Kendimi ifade etmek için çırpınmak... Hiç sevmediğim bir durum.
Aslında kendimi ifade etme şeklim herkes tarafından beğenilir genelde tanımayan kişiler bile anlattıktan sonra gözlerinde canlandığımı filan söylüyorlar.
Bazen sohbet kayıyor tabi ama kendimden bahsetmesini sevmiyorum. İnsan kendisini anlatmamalı yaşatmalı
Hayır pek değil
Konu dışına çıkılmasından hiç hoşlanmam
Dikkat dağıtıyor🙄
Hayır, konu dışına çıkmam.
Random kafama göre takılıyorum ben konusurken
İyi yapıyorsun hayatıda arada random yaşamak gerek💃🏻😎
Bazen oluyor.
Söyleyeceklerimi unuturum kaygısından genelde olur😉
Evet. 😃😃
😅😅
😃😃
Ay bazen oluyo ya