Kişilik & Karakter Bir kişiye güvenmek için sebebin ne olur? likebarbie Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruuuuuu Bir kişiye güvenmek için sebebin ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sebebim degil de guven veren her sekilde veriyor sohbetten cikmayarak gunluk rutini degismeyerek neler yaptigini söyleyerek guven vermek isteyen veriyor. 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güven problemim var ama birine güvenmek için özel bir şey uygulamıyorum hislerimle hareket ediyorum bazı insanlar resmen güven kokuyor😅 2 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İçimdeki çocuk fısıldar, bu iyi bir insan. Bende kıramaz güvenmeye başlarım. Bu defa o beni kırar. 1 0 Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Benim hiçbir sebebim olamaz çünkü güven duygusu kalmadı bende 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güvenmek için sebep ne olabilir ki ya arkadaşlık olur veya arkadaşlık ötesi bir şey olur 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sebep aramam. Sadece Durustluk ve açık sözluluk olmasi gerekir 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Benim yaşadıklarım gibi insanlar olmasın beteri de olmasın 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. onun da bana guvenmesi ve bir seyler paylasmis olmamiz olabilir 1 0 Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Konuşmaları ve içtenliği beni inandırmalı. Yapmacık tavırları yemem. Peki sen nelere dikkat ediyorsun en çok? 0 0 Yorumla
Balbusra Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Karakteri ve icimde olan sevgi güven zor kurulur çabuk yıkılır 1 0 Yorumla
LoseYourselfxX Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Kişilere genelde güvenmem. Benim dışımdakiler yalandan.. 1 0 Yorumla
cyclaaxsss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Pek öyle düşüncelerim yok birisine güveneyim güvenmeyeyim diye 1 0 Yorumla
Veronikagibim Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Sevmeyi istemek güvenmeyi beraberinde getirir muhtemelen 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. 6. his ve özel paylaşımlar 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Söyledikleri ile yaptıkları uyumlumu ona bakarım 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Saygi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sebebim degil de guven veren her sekilde veriyor sohbetten cikmayarak gunluk rutini degismeyerek neler yaptigini söyleyerek guven vermek isteyen veriyor.
Güven problemim var ama birine güvenmek için özel bir şey uygulamıyorum hislerimle hareket ediyorum bazı insanlar resmen güven kokuyor😅
İçimdeki çocuk fısıldar, bu iyi bir insan. Bende kıramaz güvenmeye başlarım. Bu defa o beni kırar.
Benim hiçbir sebebim olamaz çünkü güven duygusu kalmadı bende
Güvenmek için sebep ne olabilir ki ya arkadaşlık olur veya arkadaşlık ötesi bir şey olur
Sebep aramam. Sadece
Durustluk ve açık sözluluk olmasi gerekir
Benim yaşadıklarım gibi insanlar olmasın beteri de olmasın
onun da bana guvenmesi ve bir seyler paylasmis olmamiz olabilir
Konuşmaları ve içtenliği beni inandırmalı. Yapmacık tavırları yemem. Peki sen nelere dikkat ediyorsun en çok?
Karakteri ve icimde olan sevgi güven zor kurulur çabuk yıkılır
Kişilere genelde güvenmem. Benim dışımdakiler yalandan..
Pek öyle düşüncelerim yok birisine güveneyim güvenmeyeyim diye
Sevmeyi istemek güvenmeyi beraberinde getirir muhtemelen
Güven vereni hissediyorsun
Zor gunumde yanimda olmasi
Karakter , duygu düşünce samimiyet
6. his ve özel paylaşımlar
Konuşmam lazım önce onunla anlarım sonra
Söyledikleri ile yaptıkları uyumlumu ona bakarım
onu çok sevmem
Saygi
Sebep Aşk olabilir
Hislerim